maanantai 5. joulukuuta 2016

Avoimet Ovet la 10.12.

Ensi viikon lauantaina on perinteinen Avoimien Ovien päivä. Tämä on ainakin kuudeskerta, kun tätä järjestämme ja se on aina ollut työntäyteinen päivä mistä kiitos asiakkaillemme. Nytkin meillä on -20 ALENNUS kaikista tuotteista paitsi uudesta Phyto Replenish Oilista. Tämä on meidän joululahja asiakkaillemme ja myynnissä on useampia pieniä lahjapakkauksia joista asiakas voi valita lahjoja omille läheisilleen.

Dermalogican omista joulupakkauksista meillä on myynnissä SKIN HEALT HEROUS 18€, joka sisältää Special Cleansing Gel 50ml, Multi-Active Toner 30ml ja Hydrablur Primer 7ml. Ne ovat pakattu tyylikkääseen Dermalogican omaan lahjapakkaukseen ja nämä tämä pakkaushan on todelliseen lahjahintaan.
Toinen pakkaus on Clean Start nuorison hoitolinjan Skin Hydrating Lotion (norm. 39€) sen mukana on Special Cleansing Gel 50ml ja Multi-active Toner 30ml. YHTEISHINTA 30€.

Joulukuun lopun Tähtitarjoukset ovat ULTRASMOOTHING EYE SERUM NYT 67€ (norm. 85€) joka sopii kaikille, jotka tarvitsevat lisäkosteutta silmienympärille. ANTIOXIDAT HYDRAMIST NYT 53€ (62€) kosteuttava hoitosuihke joka parantaa muiden hoitotuotteiden imeytymistä. YOUNGBLOODIN ULTIMATE CONCEALER NYT 39€ (51€) silmien ympärystää peittävä mineraalimeikki, joka jättää hyvin luonnollisen pinnan.

Yli 100€ ostoksesta SAAT  MULTIVITAMIN tuotepakkauksen joka sisältää Dynamic Skin Recovery sk 50 päivävoiteen, SkinPerfect Primer meikinpohjustusvoiteen, Multivitamin Power Recovery Masque naamion ja Precleanse alkupuhdistusöljyn matkakokoisina.

Muistakaa myös lahjakortit aina ilahduttavina joululahjoina.

Olemme 10.12 paikalla kello 10-15 ja toivomme todella, että tulette käymään silloin. Verkkokaupassa on aivan samat tarjoukset koko viikonlopun eli 11.12 klo 24 saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti