perjantai 30. joulukuuta 2016

Tämän hetken tarjoukset loppusuoralla

Meillä on vuoden loppuun saakka kolme tarjoustuotetta eli ostoaikaa on vielä muutama päivä. Tarjouksessa ovat ANTIOXIDANT HYDRAMIST NYT 53€ (62€), ULTRASMOOTHING EYE SERUM NYT 67€ (85€) ja YOUNGBLOOD ULTIMATE CONCEALER NYT 39€ (51€).

Antioxidant Hydramist on erittäin tarpeellinen tuote juuri tähän vuodenaikaan. Se on kosteuttava hoitosuihke joka kuuluu vanhenevan ihon Age Smart hoitolinjaan. Hoitosuihkeen käyttö pesun jälkeen lisää huomattavasti seuraavaksi käytettävien tuotteiden imeytyvyyttä ja vaikutusta. Antioxidant Hydramist sisältää nimensä mukaisesti antioksidantteja jotka hidastavat ihon vanhenemista. Hoitosuihke on myös erittäin kosteuttava ja juuri sitä iho kaipaa sisälämmityskautena. Vielä tähän mennessä ei ole ollut pakkaskautta joka kuivattaa ihon totaalisesti, mutta lähes aina sellainen kausi talvella tulee. Juuri silloin Antioxidant Hydramist on loistava kosteuttaja, koska sitä voi sumuttaa iholle kaiken päivää myös meikin päälle. Lentokoneessa Antioxidant Hydramist on hyvä apu vähentämään ihon kiristymistä ja kuivumista. Hoitosuihkeesta on olemassa pieniä matkakokoja (16€) jotka voi ottaa lentokoneeseen ja niitä voi täyttää tästä isommasta pullosta.

UltraSmoothing Eye Serum on silmänympärysvoide hyvin herkälle ja kuivalle iholle. Se sopii aivan kaikille kosteuttamaan ja vähentämään turvotusta. Eritoten atooppinen ja helposti ärtyvä iho rauhoittuu ja vahvistuu UltraSmoothing Eye Serumin käytöstä. Se poistaa kutinaa ja kirvelyä hilseilevän tulehtuneelta silmäluomelta. Koostumukseltaan tuote on ohut geelimäinen neste, joka heti laitettaessa viilentää ja rauhoittaa ihoa.

Ultimate Concealer on peitevoide tummiin silmänympäryksiin ja muihin ihon virheisiin. Pakkauksessa on kaksi väriä joista vaaleampaa laitetaan ensin peittämään tummuutta ja sen päälle hiukan tummempi väri neutralisoi sävyt niin ettei niitä ihosta erota. Ultimate Concealerilla on erittäin hyvä peittävyys ja sillä saa, vaikka mustelman piiloon. Kuitenkin se on ohutta ja huomaamatonta koostumukseltaan eikä se kuivata, tai rasita ohutta silmänympärysihoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti