torstai 29. joulukuuta 2016

Miten toisistaan eroavat Overnight Repair Serum ja uusi Phyto Replenish Oil?

Näillä kahdella otsikossa mainitulla tuotteella ei ole muuta yhteistä, kuin se, että ne kumpikin on öljymäisiä. Ne ovat myös tarkoitettu tukemaan toistensa vaikutusta. Yhteistä voi olla myös niiden suosio. Overnight Repair Serum (98€)on talvella meidän suosituin tehotippa ja uskon, että Phyto Replenish Oil (98€) yltää samaa päivätuotteissa.

Overnight Repair Serum oli aivan uuden tyyppinen tuote tullessaan myyntiin muutama vuosi sitten. Ensimmäistä kertaa kiinteyttävä tuote oli kosteuttava ja öljypitoinen. Siihen asti tehokkaat kiinteytystuotteet jättivät iholle kireän ja kuivan tunteen. Dermalogica patentoi aivan uuden raaka-aine pohjan, joka oli kiinteyttävän vaikutuksen lisäksi kosteuttava ja vahvistava. Overnight Repair Serum sopii Suomen talvisäähän erinomaisesti, koska sen täyteläisyys estää kuivan sisäilman rasittavaa vaikutusta. Käytössä on osoittautunut, että Overnight Repair Serum on erittäin hyvä myös couperosaiholle. Se vähentää ihon punoitusta ja korjaa laajentuneita verisuonia.

Phyto Replenish Oil toimii aivan erilailla, vaikka sekin hidastaa ihon ohenemista ja sitä kautta vanhenemista ja rypistymistä. Phyto Replenish Oilia käytetään nimenomaan aamuisin ensimmäisenä tuotteena puhtaalle iholle. Se vaikuttaa suoraan ihon omaan suojamekanismiin eli kosteus-ja rasvakerrokseen, joka suojaa ihoa ulkoiselta rasitukselta. Meidän talvi-ilmastossa ja varsinkin ohuella ja kuivalla iholla ihon oma suojakerros ohenee ja voi rikkoutua kokonaankin. Näen hyvin usein uusien asiakkaiden kohdalla, että poskipäiltä puuttuu kokonaan ihon oma suojakerros. Näin ihon syvemmät kerrokset jää alttiiksi tuulelle, pakkaselle, auringolle ja ilman saasteille. Phyto Replenish Oil vahvistaa tämän suojakerroksen ja iho ei rypisty ja vanhene niin nopeasti.

Kummankin tuotteen tarkoitus on hidastaa ihon rypistymistä ja vanhenemista, mutta täysin eri tavoin. Overnight Repair Serum on täyteläistä öljyä mikä imeytyy todella nopeasti. Phyto Replenish Oil ei ole niin öljymäistä, vaan lähinnä täyteläistä nestettä, joka myös imeytyy täysin ihoon. Se sopii kaikille yli parikymppisille joka aamuiseen käyttöön. Meikki pysyy aivan mattapintaisena koko päivän, koska Phyto Replenish Oil on todella hyvin imeytyvää, hienojakoista öljyä.

Tähän vuoden aikaan kaikki yli 35-vuotiaat tarvitsevat kummatkin tuotteet. Kuiva-ja ohutihoiset hyötyvät niiden käytöstä jo alle kolmekymppisinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti