perjantai 16. joulukuuta 2016

Pieni muutos ihonhoidossa vähentää viisitoistavuotta iästä

Nyt, kun olen tehnyt työtäni  lähes neljäkymmentävuotta olen nähnyt konkreettisesti ne muutokset mitä ihossa tapahtuu säännöllisen hoidon myötä. Ei tarvita leikkauksia, ei botoxeja eikä muitakaan ihmeaineita millä voi olla paljon negatiivisia sivuvaikutuksia.

Voin sanoa, että kaikilla asiakkailla joille tehdään säännöllisesti noin 4-8 viikon välein kasvohoitoja ja jotka käyttävät kasvohoidon vaikutuksia lisääviä tuotteita kotona iho on selvästi paremmassa kunnossa, kuin muilla saman ikäisillä. Mitä nuorenpana säännöllinen kasvohoito aloittaan sitä nuorekkaampana iho pysyy. Minulla on lukuisia yli kahdeksankymppisiä asiakkaita jotka noin 15-20- vuotta ikäisiään nuoremman näköisiä. Kyse ei ole mistään mainoskikoista, vaan aivan näkyvistä hoitotuloksista. Naisilla estrogeeni alkaa vähenemään noin nelikymppisinä ja noin 45-vuotiaana sen huomaa jo ihossakin. Sen vähenemisen tuomat vanhenemisoireet pystytään helposti hoitamaan kosmetiikalla.

Kotihoitokin on paljon helpompaa ja myös halvempaa, kun saa  kosmetologilla oikeat ohjeet juuri omaan ihoaan varten. Kotihoitotuotteiden tarpeet ovat saman tyyppisillä ihoilla hyvinkin erilaisia, koska elämän tavat ja tilanteet poikkeavat täysin toisistaan. Nitään suurempaa ja kallista muutosta ei tarvita. Ainoastaan hyvä kosmetologi joka on sitoutunut tekemään työtään asiakkaan parhaaksi ja pitää huolta ammattitaidostaan, niin että pystyy tarjoamaan sen hetken uusimmat menetelmät asiakkaalle. Kotihoito ei vaadi kovin aikaa vieviä temppuja, koska sanalla vaivalla laittaa oikeatkin tuotteet iholleen kuin väärätkin.

Loppujen lopuksi on aivan yksinkertaista pysyä yli kymmenen vuotta nuoremman näköisenä. Se ei vaadi muuta kuin hyvän kosmetologin johon voi varmasti luottaa ja jonka kanssa kemiat pelaa yhteen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti