sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Charcoal Rescue Masque on aikuisen näppyihon pelastus

Charcoal Rescue Masque (69€) on ollut nyt myynnissä kohta vuoden verran ja olen kuullut jo monta kokemusta sen käytöstä. Ihmisillä on hyvin erilaisia tapoja käyttää tuotteita ja niistä on hyvä kertoa eteenpäin, että muutkin löytäisivät itselleen parhaan tavan.

Charcoal Rescue Masque esiteltiin meille Las Vegasin maailmankongressissa 2015. Silloin Dermalogican pääkemisti Diana kertoi perusteellisesti sen raaka-aineista ja vaikutuksista. Jo sen esittelyn perusteella ymmärsi, että kyse on tuotteesta mitä ei ole koskaan ennen ollut. Naamio sisältää lääkehiiltä ja sen vaikutukset rasvoittuvalle iholle on erinomaiset. Se imee itseensä ihotalia, supistaa huokoset, rauhoittaa tulehduksia ja vähentää finnien ja epäpuhtauksien syntymistä eikä kuivata ihoa. Varsinkin yli kolmekymppisille joilla on rasvoittuva iho naamio on erinomainen kotihoitotuote. Monelle alkaa tulla näppyjä ja finnejä viikkoa ennen kuukautisia, tai stressi saa ihon kukkimaan. Näissä äkkinäisissä ihon muutoksissa Charcoal Rescue Masque on erinomainen apu, koska se vaikuttaa nopeasti.

Charcoal Rescue Masquen vaikutusajan kanssa kannattaa olla tarkka. Naamiota pidetään vain 5-7 minuuttia ettei se kuivahda iholle. Kuivuneena se on paljon hankalampi poistaa. Yleensä vanhemmalla iällä finnit tulee pelkästään leukaan ja leukaperiin ja silloin Charcoal Rescue Masqueta kannattaa käyttää, vain paikallisesti. Muuhun osaan kasvoja voi laittaa Multivitamin Power Recovery Masquen (69€) joka sopii kaikille ihotyypeille. Muutama asiakas on kertonut, että ennen juhlia, tai muuta tärkeää esiintymistä he laittavat ensin Charcoal Masquen ja pesevät sen pois ja sitten perään tuo multivitamiininaamio. Moni sanoo laittavansa Charcoal Masquen suihkun ajaksi kasvoille. Se vaikuttaa juuri sopivasti hiusten pesun ajan ja sitten se on helppo pestä pois, kun vesihöyry pitää sen kosteana. Saunassakin sitä voi käyttää ja olla löylyssä tuon alle kymmenen minuutin vaikutusajan.

Charcoal Rescue Masqueta voi käyttää 2-3 kertaa viikossa ja se käy myös vaan hiukan rasvoittuvalle iholle. Teini-ikäisten kanssa sitä voi käyttää yhdessä, vaikka saunareissulla ja pitää näin äidin ja tyttären yhteinen kauneusilta.

4 kommenttia:

 1. On kyllä huippu naamio. Sain tätä testikoon jonkun tilauksen yhteydessä. Ja vie kyllä näpyt mennessään.

  VastaaPoista
 2. Voin sanoa, että on suuri helpotus, kun voimme tarjota asiakkaalle pika-avun äkkinäiseen finnireaktioon. Yleensä juuri siinä vaiheessa, kun pitäisi olla parhaimmillaan ja joku juhla on tulossa iskee kaikki näppylät yhtä aikaa. Nyt tämä Charcoal naamio hoitaa tilanteen pikaisesti ja iho näyttää hyvältä.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Voiko tätä naamiota käyttää, jos käyttää overnight retinol repairia?

  VastaaPoista
 4. Kyllä voi käyttää, mutta Overnight Retinol Repairin kanssa pitää muistaa, että kosteutus on äärimmäisen tärkeää. Jos näppylät iskee voi ensin laittaa tuon Charcoal naamion ja poistaa sen ja sitten perään Multivitamiininaamion. Tuo Charcoal naamio ei ole kovinkaan kosteuttava ja yhdessä tuon retinolivoiteen kanssa pintakuiva iho alkaa kiristellä. Riippuu siis paljon ihotyypistä milloin Charcoal naamiosta saa parhaan tuloksen.

  Inkeri

  VastaaPoista