torstai 8. joulukuuta 2016

Joulukuun tarjoukset!

AVOIMIEN OVIEN päivänä la 10.12 ovat kaikki Youngbloodin ja Dermalogican tuotteet -20% paitsi uusi Phyto Replenish Oil. Verkkokaupassa alennus on koko viikonlopun ylitse. Ellette ehdi käymään hoitolassa, tai verkkokaupassa voitte laittaa sähköpostia mitä tuotteita haluatte ja koska tulette ne noutamaan.

Tämän edun lisäksi viikonloppuna tulee voimaan Tähtitarjoukset joulukuun loppuun saakka ja tämän hetken Tähtitarjous Age Reversal Eye Complex NYT 69€ (86€) on voimassa vielä viikonlopun ajan. Muut Tähtitarjoukset ovat:

ULTRASOOTHING EYE SERUM 68€ (85€) ohut geelimäinen silmänympärystuote, joka on tarkoitettu hyvin herkille ja kuiville luomille. Atooppiselle iholle ja herkistyneelle luomelle UltraSoothing Eye Serum rauhoittaa punoitusta, hilseilyä ja kirvelyä. Tämä silmänympärystuote sopii hyvin myös ohuelle ja vanhenevalle iholle vähentämään kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja vahvistamaan ihoa. UltraSoothing Eye Serum sopii hyvin yökäyttöön tarkoitetun Age Reversal Eye Complexin pariksi päiväkäyttöön. UltraSoothing Eye Serum vähentää myös turvotusta silmien ympäriltä ja ehkäisee silmäpussien syntymistä.

ANTIOXIDANT HYDRAMIST NYT 53€ (62€) hoitosuihke, joka on kosteusvirkiste talven kuivattamalle iholle. Antioxidant Hydramist korvaa kasvoveden ja sitä käytetään aina pesun jälkeen ennen muiden hoitotuotteiden levitystä. Hoitosuihkeet lisäävät oleellisesti muiden hoitoaineiden vaikutusta. Antioxidant Hydramist hidastaa ihon vanhenemista sisältämiensä antioxidanttien vaikutuksesta. Tätä hoitosuihketta voi käyttää myös pitkin päivää, vaikka meikin päälle, jos iho alkaa kiristymään.

ULTIMATE CONCEALER 39€ (51€) on Youngbloodin silmänympärysten peitevoide. Tuote tuli myyntiin noin vuosi sitten ja se on noussut yhdeksi YB:n suosikkituotteeksi meillä. Pakkauksessa on kaksi väriä joista vaalea levitetään ensi iholle neutralisoimaan ihon tummuus. Sen jälkeen tummempaa sävyä hiukan taputellaan päälle ja näin saadaan aikaan hyvin luonnollinen pinta. Ultimate Concealer on laadultaan hoitava ja sopii erittäin hyvin kuivillekin silmäluomille. Tuotteella voi myös peittää pigmenttiläiskiä, luomia ja kasvojen muita värivirheitä.

Nämä kolme tuotetta ovat tarjouksessa 31.12-16 saakka. Tervetuloa ostoksille ja tutustumaan Phyto Replenish Oiliin (98€). Olen aivan täpinöissäni tästä uudesta tuotteesta jota jokainen tarvitsee
Suomen talvessa.

P.S Muistattehan, että meillä on myös myynnissä Kissakoti Kattilan ensi vuoden kalentereita 20€ kpl. Koko raha menee suoraan Kattilan tilille ja ruuan ostoon noin sadalle kissalle. Meillä on myös kassan vieressä lipas johon voi tipauttaa muutaman kolikon Kattilan kissoja varten.

2 kommenttia:

 1. Mullistava öljyuutuus, totta tosiaan.
  Kysyisin neuvoa seuraavaan:
  alahuuleeni on tullut iso ihorikki,jossa nyt tumma rupi. Mikä tuote auttaisi vaivaan nopealla aikataululla?
  Kiitos myös upeista tarjouksista.
  t.Marita

  VastaaPoista
 2. Mitenhän tuo huulen rikkoutuma on alkanut? On hiukan vaikea sanoa mikä auttaa näkemättä rupea ja tietämättä sen alkuperää. Jos kysymys on ihan kuivuudesta, niin Lip Renewal Complex (43€) nopeuttaa rohtumien parantumista. Toisaalta pelkkä kuivuus harvoin aiheuttaa rupea ja jos se ei nopeasti parannu sitä kannattaa näyttää lääkärille.

  Phyto Replenish Oil on todellakin mullistava uutuus öljymäisten hoitotuotteiden joukossa. Tuotteessa on kaikki öljyjen hyvät puolet, mutta ei mitään haittapuolia. Yleensähän öljy mielletään kiiltäväksi ja huonosti imeytyväksi. Phyto Replenish Oil on täyteläistä nestettä joka imeytyy hetkessä ja iho on heti mattapintainen.

  Inkeri

  VastaaPoista