tiistai 13. joulukuuta 2016

Phyto Replenish Oil loppui hetkeksi ja lisää tulee keskiviikkona

Phyto Replenish Oil (98€) nousi heti asiakkaiden ssursuosikiksi, niin kuin arvelinkin. Mielestäni tilasin sitä ihan harvinaisen paljon, mutta niin vain kävi, että viimeiset pullot myytiin tänään iltapäivällä. Aina harmittaa tarjota ei oota, kun asiakas tulee tuotetta hakemaan. Onneksi saamme uudet erät heti tiistaina meille sisään.

Phyto Replenish Oil on juuri tämän vuoden ajan tärkein tuote ja aivan kuin tehty suomalaiseen ilmastoon. Phyto Replenish Oilin tärkein tehtävä on sitoutua ihon omaan kosteus-ja rasvavaippaan ja pitää se mahdollisimman joustavana. Monen kuiva ihoisen rypistymisen syy löytyy tästä ihon suojakalvon pettämisestä ja iho saa rypistyä ja ohentua omaan tahtiinsa. Phyto Replenish Oil on nopea, helppo ja kohtuu hintainen suojakalvo talvisään rasituksia vastaan. Pullon koko on 30 ml mikä on melkein tuplakoko yleensä Dermalogican tehotippoihin verrattuna.

Phyto Replenish Oil on öljymäinen aine, mutta käytännössä se ei tunnu öljyltä, vaan täyteläisesltä nesteeltä. Se levitetään ensimmäisenä puhtaalle iholle aamuisin ja sen päälle muut hoitoaineet. Itse lisään sitä vielä muutaman tipan SkinPerfect Primer sk 30 joukkoon ja mielestäni tulos on entistä heleämpi. Suosittelen lämpimästi tämän tehotipan hankkimista, koska siitä hyötyvät kaikki ihotyypit. Poiketkaa ohikulkiessanne hakemaan esite ja näyte, niin pääsette itse kokeilemaan tätä tarpeellista uutuutta.

4 kommenttia:

 1. Tätä haluan kyllä testa..kuulostaa juuri sellaiselta mitä ihoni tarvitsee! Hain tänään primerit postissa ja mukana oli kyllä tosi reilusti näytteitä ja kaupan päälliset. Näillä saa äitikin hyvän käsityksen dermalocigasta. Kiitos paljon:) T. Mari ja äityli

  VastaaPoista
 2. Onko noita avoimien ovien tuotepussukoita vielä jäljellä? Jos on niin voiko niitä tilata niin että laittaa sähköpostia ensin?

  VastaaPoista
 3. Erilaisia lahjapussukoita on vielä jäljellä. Ajattelin huomenna ehtiä otta niistä valokuvia facebookiin, koska niissä on useita kivoja ja käyttökelpoisia lahjoja läheisille.
  Olen tinkinyt hinnat mahdollisimman alaa ja niistä saa kivoja tarpeellisia joululahjoja läheisille. Jos ostokset ylittää yli viisikymppiä me maksamme postikulut. Tuotepakkaukset eivät ole mitään ylijäännyttä tavara erää, vaan ihan kunnollista käyttökelpoista ihonhoitotuotteita. Joihin lisäämme myös ihotyypin mukaisija näytteitä.

  Inkrti

  VastaaPoista
 4. Unohdin kertoa, että saimme suuren erän uusia Phyto Replenish Oilia (98€) nyt uskoisin sen riittävän vouden loppuun. Tervetuloa ostoksille!

  Inkeri

  VastaaPoista