maanantai 19. joulukuuta 2016

Joululahjapakkauksia Dermalogicalta

Meillä on vielä muutamia Dermalogican joululahjapakkauksia ja uskoisin niiden riittävän koko viikon. Kuvat niistä löytyy Facebooksivultamme. Pakkauksissa on todella hyvät hintaedut ja niitä voi ostaa myös itselle. Nykyisin kukaan ei halua mitään turhaa tavaraa, kun vanhaakin pitää jo heittää pois. Siksi kosmetiikka on hyvä lahja joka tulee käyttöön. Dermalogican tuotteisiin voi myös aina luottaa, koska niissä ei ole hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja.

Body Buffing Set (35€) sopii niin miehille, kuin naisillekin. Siinä on Body Wash suihkuvaahto 75 ml ja Body Hydrating Cream kosteusvoide vartalolle 75ml. Lisäksi pakkauksessa on pesuliina, joka erikseen ostettuna maksaa 28€. Se on tuote johon jokainen käyttäjä hurmaantuu. Se on japanilaisten kehittämä sopivan karkea noin puolitoistametriä pitkä liina. Sillä on helppo yksinäänkin pestä selkä kunnolla ja muutenkin se on helppo käyttää. Itseäni miellyttää sen hygieenisyys, koska se kuivuu hetkessä ja sen neulos ei elätä bakteereita. Sen voi myös pestä pesukoneessa. Kulutusta se kestää vuosikausia ainoastaan useiden pesukonepesujen jälkeen väri voi kymmenen vuoden päästä olla hiukan haalistunut. Nyt kannattaa hankkia itselle ja perheelle pesuväline, joka ei ole pöpöpesä.

Body Therapy Essentials 25€ sisältää myös nuo suihkuvaahdon ja vartalovoiteen sekä AntoStress aromaöljyn. Tuota aromaattista öljyä voi tipauttaa jalkakylpyveteen, kylpyammeeseen, tai sekoittaa hiukan vartalovoiteen joukkoon. Jo sen raikas tuoksu vaikuttaa keskushermoston kautta rentouttavasti.

Skin Health Heroes 18€ on erinomainen kokeilupakkaus Dermalogican tuotteista. Se sopii kaiken ikäisille, mutta yli kolmekymppinen kuivaihoinen tarvitsee lisäksi kosteustuotteen. Pakkaus sisältää Spesial Cleansing Gel 50ml puhdistusgeelin, Multi-Active Toner 30 ml hoitosuihkeen ja Hydrablur Primer 7 ml meikinpohjustusaineen. Vakioasiakkaille nämä tuotteet ovatkin tuttuja suosikkituotteita ja pakkaus kannattaa ostaa seuraavaa matkaa ajatellen. Yleensähän jo tuo Special Cleansing Gel 50 ml maksaa yksinään 22€. Pakkaus on myös hyvä aloituspakkaus niille jotka aikovat siirtyä käyttämään Dermalogicaa. Teini-ikäinen saa paljon myönteistä muutosta iholleen näillä tuotteilla, kun perusasia eli puhdistus tulee kuntoon.

Poiketkaa ostoksille. Olemme paikalla kello 10.00-17.00, mutta käytännössä olen paikalla lähes aina noin klo 19.00 asti . Tervetuloa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti