lauantai 10. joulukuuta 2016

Tuotesuosituksia tarjousten hyödyntämiseen

Näitä tapahtumia missä on tämä -20% on yleensä kolme kertaa vuodessa. Pimeän Kaupan illat ovat syyskuussa ja helmikuussa ja tämä Avoimet Ovet aina viikon pari ennen joulua. Lisäksi meillä vaihtuu Tähtitarjous kahden viikon välein ja niissä on yli 20% alennus. Toivoisinkin,että hyödynnätte näitä alennuksia niin, että voitte käyttää kaikki tuotteet tähän alennus hintaan. Kysykää ihmeessä apua meiltä, niin neuvon mielelläni. Meillä on muutama tarjouspaketti, joita pystyy hyödyntämään omassa kotihoidossaan.

Tarjoushinnat kannattaa hyödynttää ja jos olevat tarjoushinnat eivät osu juuri teidän tartpeisiinne yritetään keksiä niihin jotain lisää. Puhdistusaineita tarvtsee aina ja hinnat ovat alennuksen vuoksi ihan järkeviä. Iholle tekee hyvää vaihtaa kotona puhdistustuotetta parikin kertaa viikossa ettei iho totu liikaa samaan tuotteeseeseen. Tehokkaan  puhdistuksen lisäksi kannattaa  panostaa tehoitoaineisiin ja opetella käyttämään niitä säännöllisesti. Tähän aikaan vuodesta uutuustuotteemme Phyto Replenish Oil (98€) sopii lähes kaikille ihotyypeille ja sillä estää ohuen ihom ohentumista edelleen. Myös uusiin meikkituotteisiin kannattaa panostaa ja myös kaikki Youngbloodin tuotteet ovat - 20% alennuksessa. Näistä tehotipoista kannattaa kotikäyttöön hankkia joko Overnight Repar Serum (98€ - 20%), tai superkosteuttava Skin Hydrating Booster (94€-20%).

Meillä on esillä myös lukuisia pikkupakkauksia joilla voi ilahduttaaa läheisiään ja niille on jo etukäteen laskettu todella edullinen hinta, joten niistä ei tule enää tätä -20% lisäalennusta. Näitä lahjapakkauksia on vain määrätty erä, mutta uskon, että re riittävät vielä jouluviikolleikin. Jos ette ehdi nyt niitä noutamaa laittakaa siitä sähköpostia, niin pidän niitä teille varattuina. Tämä -20% on voimassa verkkokaupassa koko viikonlopun. Olkaa siis taloudellisia ja hyödyntäkää nämä alennukset.

1 kommentti:

  1. Taas tuli tilattua ja edullisesti kun sai. Lahjapakkaukset ja tähtitarjoukset tuli hyödynnettyä.

    VastaaPoista