keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Phyto Replenish Oil on nyt myynnissä

Phyto Replenish Oil (98€) on nyt meillä myynnissä. Kyse on kosteuttava kevytöljytyyppinen tehotippa päiväksi. Phyto Replenish Oil mullistaa koko kosmetiikan raaka-aine teknologian, koska kasvisöljyistä on erotettu niiden lipidiosa.

Phyto Replenish Oil sisältää auringonkukkaöljyn ja riisileseen yhdistelmän, jonka antioxidanttipitoisuus vähentää kuivuudesta johtuvia ryppyjä ja hidastaa ihon veltostumista. Raaka-aine pohjana on hyvin laaja kasvisöljyjen lipidien yhdistelmä, joka vahvistaa ihon omaa suojakalvoa. Terveellä ja nuorella iholla on omasta takaa kosteus-ja rasva kerros, joka suojaa ihoa kaikelta ulkoiselta rasitukselta. Rasvakerros muodostuu lipideistä joiden määrä vähenee ikääntymisen myötä. Myös Suomen talvisää rasittaa tätä lipidikerrosta ja ihon oma suoja heikkenee. Phyto Replenish Oil lisää nimenomaan lipidien määrää ja ihon suojautuminen paranee, ohut ja kuiva iho vahvistuu ja kuivuusrypyt siliää.

Uutuustuote saa minut taas kerran hämmästymään. En ole koskaan kokeillut mitään Phyto Replenish Oilin kaltaista. Tehotippa ei tunnu öljymäiseltä, koska siinä on vain tarvittavat lipidit otettu käyttöön. Phyto Replenish Oil on varsinainen täsmätuote parantamaan ihon omaa suojakerrosta ja lisäämään kosteutta. Se on erityisen tärkeää meidän ilmastossa näin talvella, vaikka tuskin Dermalogica on erityisesti meitä ajatellut. Toisaalta voi olla, että teknokemian osaston johtaja sai idean Suomen vierailulla. Muutama vuosi sitten hän kävi kouluttamassa suomalaisia kosmetologeja. Hänen toivomus oli päästä avantouinnille ja senhän PR-cosmetic tietysti järjesti. Voihan olla, että kokemus sen verran järkytti, että hän päätti kehittää ihoa suojaavan tuotteen.

Phyto Replenish Oil sopii aivan nuorillekin, jos iho on kovin kuiva ja kaikki yli kolmekymppiset tarvitsee sitä talvella. Se sopii oikein hyvin meikin alle ja iho pysyy mattapintaisena koko päivän.
Phyto Replenish Oilin päälle voi laittaa minkä tahansa Dermalogican hoitovoiteen, tai päivävoiteen. Avoimien Ovien päivänä alennus ei koske tätä uutuustuotetta, mutta käykää ihmeessä tutustumassa siihen. Olen aivan varma, että siitä tulee meidän asiakkaiden suosikkituote.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti