torstai 22. joulukuuta 2016

Joulupukki lähestyy jo Hämeenlinnaa

Nyt on enää muutama yö nukuttavana ennen, kuin joulupukki kolkuttelee kotiovellamme. Meillä hoitolassa jatkuu normaali työntahti ihan aatonaattoon saakka. Olen paikalla vielä pe 23.12 klo 10.00-15.00. Kaikki joulun jälkeiset arkipäivät hoitola on auki normaalisti joten voitte poikkeilla ostoksilla ihan miten teille sopii. Mari jää joululomalle 22.12 ja lomailee perheensä kanssa uuteen vuoteen saakka ja palailee työhön 2.1-17.

Lahjakortit ovat joka vuotinen " hittilahja" ja niitä menee vuosi vuodelta hiukan enemmän. Lahjakortin voi kirjoittaa joko rahasummalle, tai määrätylle hoidolle. Kumpaakin tapaa käytetään yhtä paljon. Lahjakortti on voimassa puolivuotta ja lahjan saaja voi itse varata ajan miten haluaa. Pyrimme olemaan mahdollisimman joustavia lahjakorttien kanssa ja hoidon voi vaihtaa toisenlaiseen, tai käyttää rahasumman hoitotuotteisiin. Yleensä lahjakortti on hyvin mieleinen lahja ja se ilahduttaa lahjan saajaa suuresti. Kuitenkin olisi hyvä hiukan tiedustella haluaako lahjan saaja ylipäätään kosmetologin hoitoon. Hyvin tärkeää on myös tietää onko lahjan saajalla vakio kosmetologi. Tilanne on ikävä sekä kosmetologille, että asiakkaalle, jos lahjakortti on "väärään" kauneushoitolaan. Toisaaltahan voi olla kiva kokeilla joskus jonkun toisen työtapaa, koska lahja on kuitenkin hyvästä sydämestä annettu ja kosmetologi ei voi enää asialle mitään.

Hoitotuotteet ovat myös hyvin yleisiä joululahjoja, mutta yleensä tuotteet tullaan ostamaan lahjan saajan toivomuksesta. Usein myös tunnemme asiakkaamme niin hyvin, että osaamme suositella mitä kukakin tarvitsee ja mikä tuote saattaa olla loppumassa. Usein hoitotuote ostetaan sillä perusteella, kun itse tykkää tuotteesta tosi paljon. Hyvä esimerkki on SkinPerfect Primer (77€) meikinpohjustusaine joka sopii kenelle tahansa. Nuorille tarkoitetut hoitoaineet ovat myös suosittuja ja yleensä äidit käy hakemassa tyttärelleen hyvälaatuiset hoitoaineet. Myös hyvin iäkkäät ihmiset käyvät ostamassa tyttärilleen lahjakortteja, tai hoitotuotteita. Tuntuu kivalta, kun yli yhdeksänkymppinen äiti huolehtiin jo eläkkeellä olevan tyttärensä ihonhoidosta.

Huomioikaa myös, että lahjakortin voi ostaa verkkokaupasta ja sieltä voi tulostaa jouluisen lahjakortin annettavaksi eteenpäin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti