maanantai 12. joulukuuta 2016

Hoitosuihke on tärkeä kosteuslisä

Dermalogicalla on kolme hoitosuihketta Multi-Active Toner (46€), Ultra Calming Mist (55€) ja Antioxidant Hydramist NYT 53€ (62€). Itse yksinkertaistan nämä tuotteet nimittämällä niitä kasvovesiksi, mutta se on niiden vähättelyä. Hoitosuihkeita kuitenkin käytetään siinä kohtaa, kun aikaisemmin käytetiin kasvovettä eli puhdistusmaitopesun jälkeen.

Hoitosuihkeet täydentävät ihonpuhdistusta, mutta niillä on paljon muutakin vaikutusta. Tuo puhdistuksen täydentäminen tarkoittaa tässä sitä, että hoitosuihke palauttaa ihon normaalin ph:n pesun jälkeen. Multi-Active Toner on tarkoitettu kaikille ihotyypeille myös nuorille parantamaan ihon normaalia kosteus-ja rasvavaippaa. Ultra Calming Mist on tarkoitettu herkälle, couperosaiholle vähentämään punoitusta. Ultra Calming Mistin vaikutusaineet imeytyvät nopeasti ja se rauhoittaa punoitusta, kuumotusta ja kirvelyä kesken päivänkin. Myös ruusufinniin ja atooppiseen ihottumaan taipuvaiselle iholle se on omiaan.

Antioxidant Hydramist 53€ (62€) on Tähtitarjouksena vuoden loppuun saakka. Se on tarkoitettu kaikille yli kolmekymppisille ja on erittäin tärkeä hoitoaine tähän vuoden aikaan. Nimensä mukaisesti se sisältää antioksidantteja jotka hidastavat ihon vanhenemista. Sitä voi käyttää myös kesken päivää meikinkin päälle, koska se poistaa kiristystä ja kuivuuden tunnetta.

Kaikki nämä kolme hoitosuihketta parantavat oleellisesti seuraavaksi käytettävien hoitotuotteiden imeytymistä. Voiteet ja tehotipat imeytyvät huomattavasti paremmin, kun niiden mukana on hoitosuihkeen imeytymistä parantavia aineosia. Itselleni Antioxidant Hydramist on tärkein hoitoaine, koska olen aika laiska hoitamaan itseäni ja korvaan sitä suihkuttelemalla hoitosuihketta pitkin päivää. Näin pakkasaikaan aika, kun tulen ulkoa sisälle suihkautan Antioxidant Hydramistiä, että rutikuiva ihoni selviytyisi kuivan sisäilman aiheuttamalta shokilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti