tiistai 28. helmikuuta 2017

Helmikuun tarjoukset viimeistä päivää voimassa

Helmikuu loppuu tänään ja tämän kuukauden tarjoukset ovat viimeistä päivää voimassa. Näissä tarjouksissa alennus on aina yli 20% joten se on tuntuva säästö. Nyt ei kannata odottaa mitään tapahtumapäivien tarjouksia, koska seuraava Pimeän Kaupan ilta on vasta syys-lokakuussa.

SUPER RICH REPAIR NYT 97€ (128€) ja ULTRA CALMING SERUM CONCENTRATE NYT 58€ (76€) ja kumpikin tuote on parhaimmillaan juuri tähän vuodenaikaan. Super Rich Repair on meidän täyteläisin voide, mutta se imeytyy hyvin ja sopii myös meikin alle. Voide on tarkoitettu sekä yö-että päiväkäyttöön ja itse käytän sitä koko talven aamuin illoin. Super Rich Repair on Age Smart hoitolinjasta ja siksi siinä on paljon elvyttäviä raaka-aineita. Voide on suunniteltu yli kolmekymppisille estämään ihon ohentumista ja kuivumista. Talven kuivuus ja ahavoittava ulkoilma ohentaa ihoa näkyvästi ellei sitä hoida kunnolla. Näen jopa alle nelikymppisillä läiskikästä ohentumista lopputalvesta, kun ihoa ei ole hoidettu tarpeeksi. Tämä ohentuminen tietää ryppyjen syntymistä aika pikaisesti ja siksi ihoa ei pidä päästää ohentumaan.

Ultra Calming Serum Concentrate on kaikille ihotyypeille tarkoitettu tehotippa. Sitä voi käyttää parikymppinenkin ensimmäisenä tehotippanaan. Se vähentää couperosaa, punoittelua ja ihon kuivumista. Melkeinpä jokainen suomalainen kärsii näistä ongelmista talviaikaan ja siksi Ultra Calming Serum Concentrate sopii kaikille.

Älä jätä väliin näitä tarjouksia, koska tuotteet ovat tarkoitettu juuri tähän vuodenaikaan ja ne riittää siihen saakka, kun on aika siirtyä kesän tuotteisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti