tiistai 14. helmikuuta 2017

Pimeän Kaupan iltana -20% normaalihintaisista tuotteista

Kerron heti, kun sain itse tietää, että voimme antaa teille perjantain Pimeän Kaupan tapahtumassa -20% normaalihintaisista tuotteista. Kaksi uutuustuotetta ei kuulu alennuksen piiriin eli Daily Superfoliant (94€) ja Phyto Replenish Oil (98€). Meillä on myös kaksi tämän vuoden ajan tuotetta erityisalennuksessa, joka on suurempi, kuin -20%. Nämä tuotteet ovat Super Rich Repair NYT 97€ (127€) hoitovoide  ja UltraCalming Serum Concentrate NYT 58 (76€) tehotippa.

Saamme myös kivan lahjapakkauksen annettavaksi yli 100€ ostoksesta, mutta ihan vielä en tiedä mitä siihen kuuluu. Tässä Pimeän Kaupan tapahtumassa on aikamoinen järjesteleminen ja joudun neuvottelemaan asioista monen yrityksen kanssa. Kaikille pitäisi tieto saada mahdollisimman ajoissa, mutta eniten sanelee Dermalogican maahantuoja PR-Cosmetics. Heillä on nyt ollut vielä tavallista kiireenpi viime viikko, kun uusi Daily Superfoliant esiteltiin. Joten joudumme odottamaan tietoa tuosta kaupan päällispaketista ihan viime hetkiin saakka. Toisaalta ymmärrän niitä yrittäjiä, jotka eivät lähde Pimeän Kaupan tapahtumaan mukaan. Se tuplaa yrittäjän työmäärän pariksi viikoksi, mutta itse en voisi pettää asiakkaitani niin etten tapahtumaan osallistuisi. Varsinkin, kun osoittautunut, että meillä käy väkeä paljon ja kaikki kiittää tapahtumasta.

Kaikki samat tarjoukset ovat myös verkkokaupassa eli koko Suomi pääsee osalliseksi tapahtumasta. Laittakaa jakoon kaikille ystävillenne ja tutuille, että tällainen tapahtuma on. Loppuviikolla annan suosituksia mitä kannattaa tässä vaiheessa vuotta ostaa. Huomioikaa myös, että seuraava tapahtuma on vasta syyskuun lopussa eli tuotteita kannattaa ostaa sen verran, että pärjää kesän yli. Ellette ole paikkakunnalla, tai ette muuten halua käyttää verkkokauppaa laittakaa meille sähköpostilista tarvittavista tuotteista ja milloin ehditte ne noutaa. Pyrimme olemaan mahdollisimman joustavia, että varmasti kaikki saa hyödynnettyä tapahtuman edut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti