perjantai 17. helmikuuta 2017

Tervetuloa tänään Pimeän Kaupan ostoksille!

Teen tänään hoitoja vielä kello kahteen saakka ja sen jälkeen odotamme ostoryntäystä joka voi jatkua ilta yhdeksään asti. Tämä on muistaakseni kahdeksaskerta, kun osallistumme tapahtumaan ja kokonaisuutena tämä on kymmeneskerta koko Pimeän Kaupan tapahtumalle.

Onneksi aikanaan lähdimme mukaan tähän tarjoustapahtumaan. Ensimmäisellä kertaa osallistuimme pelkästään solidaarisuudesta toisia yrittäjiä kohtaan, koska halusimme olla porukassa mukana. Nyt tämä on odotettu tapahtuma josta asiakkaat kyselee jo monta viikkoa etukäteen. Moni muu yrittäjä ihmettelee miten tämä tapahtuma voi onnistua palvelualan yrityksessä, kun kaikki ryntäilee kauppakeskuksissa. Se johtuu meidän hyvistä asiakkaista jotka ovat tyytyväisiä myymiimme tuotteisiin ja haluavat hyödyntää niiden tarjoushinnan. Ei kai tämä onnistuisikaan, jos odottaisimme, että asiakkaat poikkeisivat ilman hyvää syytä. Tämä -20% alennus tuotteista joita päivittäin käyttää on tuntuva säästö. Asiakkaat tietävät saavansa varmasti hyvät tuotteet edulliseen hintaan ja käyttöohjeet ja neuvot kaupan päälle.

Hienoa on, että uutuustuotteen DAILY SUPERFOLIANTIN 94€ esittely osui juuri sopivasti tähän ajankohtaan. Se tulee olemaan illan kiinnostavin tuote ja toivottavasti meillä on sitä tarpeeksi. Osalla kosmetologeja se on ollut myynnissä jo maanantaista lähtien ja esimerkiksi turkulaiset ostivat heti tuotteen loppuun. Lisää sitä tietysti saadaan äkkiä, mutta yritin tilata sitä todella riittävästi. Joulukuussa, kun esittelimme PHYTO REPLENISH OILIN se loppui parissa päivässä joten otin nyt uutta kuorintaa tuplamäärän. Kerron sitten huomenna miten kävi.

SKIN HEALTH HEROES pakkaus NYT 14€. Tämä tuotepakkaus on matkustavaisten suursuosikki, tai sen voi ostaa ystäville lahjaksi. Pakkaus sisältää matkakoot Special Cleansing Gel puhdistusgeelistä, Multi-Active Toner hoitosuihkeesta ja Hydrablur Primer meikinpohjustusaineesta. Pakkauksia on vain rajoitettu erä, mutta saan niitä vielä lisää tilaamalla. Kysehän on erikoispakkauksesta talvilomamatkailijoille ja hinta on todella halpa. Jo pelkkä Special Cleansing Gelin matkakoko maksaa yksinään 16€. Tuo Multi-Active Toner on erinomainen hoitosuihke pitkille lennoille, koska pikkupullon voi ottaa käsilaukkuun ja sumutella siitä parin tunnin välein.

TERVETULOA! Ottakaa mukaan myös ystäviänne ja muistakaa, että kaikki samat tarjoukset on myös verkkokaupassa.

2 kommenttia:

  1. Kuinka SKIN HEALTH HEROES tuotepakkauksen voi ostaa verkkokaupassa?

    VastaaPoista
  2. tuota Skin Health Heroes pakkausta ei ole verkkokaupassa, koska emme voi lähettää sitä yksin ostettuna ilman postikuluja. Niitä voi tilata muun tilauksen yhteydessä laittamalla viestikohtaan montako niitä haluaa. Laitamme niistä erikseen laskun sähköpostilla. Silloin pakkaukset tulee mun tavaran mukana ilman postikuluja. Muuten pakkauksia voi tilata sähköpostilla meiltä suoraan osoitteesta info@kauneushoitolainkeri.fi. Yhdestä ja kahdesta pakkauksesta joudumme veloittamaan 5€ postikuluja ja ennen lähetystä laitamme siitä laskun sähköpostilla tilaajalle. Kolme, tai sitä enemmän tilattuja pakkauksia lähetämme ilman postikuluja.

    Inkeri

    VastaaPoista