lauantai 11. helmikuuta 2017

Pikapelastus hilseilyyn ja kuivuuteen

Pakkanen kuivattaa ihoa hyvin nopeasti. Vuorokaudessa alkaa iho kiristää ja hilseillä, kun pakkanen alkaa lähennellä kahtakymmentäastetta. Kuivuuden tuntee myös silmien limakalvoilla ja nenässä ja käden selätkin kurtistuu hetkessä.

Saunominen on mukavinta juuri kovalla pakkasella, kun saa koko kropan kunnolla lämpimäksi. Iholle se taas on suuri rasite, kun kuivattavan pakkasen lisäksi saunassa huuhdotaan viimeisetkin ihon suojamekanismit viemäristä alas. Saunan löylyssä hikoilu kuivattaa ihoa ja kuumuus haihduttaa ihon kosteutta. Pahinta on hiusten pesu jolloin shampoovaahto ja vesi vie kaiken kosteuden iholta. Nopein ja helpoin hoito tähän on Multivitamin Power Recovery Masque (69€) eli multivitamiininaamio, jonka voi jättää iholle yöksi vaikuttamaan. Kuiva, karhea ja hilseilevä iho on silkin pehmeä aamulla, kun vitamiinit ja kosteuttava hyaluronihappo imeytyy yön aikana.

Ihon puhdistuksen jälkeen kannattaa iho kuoria Daily Microfoliantilla (72€), koska se sulattaa kuolleen ja hilseilevän solukon pois. Sen jälkeen levitetään paksu kerros Multivitamin Power Recovery Masque. Naamiosta jää oranssin keltainen kerros iholle ja se väri johtuu beetakaroteenista. Naamio saa vaikuttaa lopun iltaa ja ennen nukkumaan menoa pyyhitään päällimmäinen kerros pois ja loppu hierotaan ihoon ja annetaan vaikuttaa yön yli. Aamulla huuhdellaan lämpimällä vedellä naamion rippeet pois ja laitetaan päivävoide. Yön aikana ihosta on tullut sileä ja pehmeä. Naamiota voi käyttää 2-3 kertaa viikossa ja se sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille.

Itse en pärjäisi ilman multivitamiininaamiota. Saunan jälkeen ihoni on niin hilseilevän kuiva, että sen kanssa on sietämätön olla. Se kannattaa huomioida, että yön aikana naamio voi tarttua tyynyyn ja värjätä sitä kellertäväksi. Tyynyn päälle voi suojaksi laittaa, vaikka froteepyyhkeen, joka on helpompi pestä. Naamio on kuitenkin vesiliukoista ja se lähtee kankaasta pois ihan helposti pesukoneessa. Ellei sinulla ole vielä kotona Multivitamin Power Recovery Masqueta se kannattaa ilman muuta ostaa seuraavasta Pimeän Kaupan illasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti