tiistai 21. helmikuuta 2017

Pimeän Kaupan Top 10

Ehdin vasta maanantaina tarkemmin laskemaan millainen oli tuotteiden myyntijärjestys perjantain Pimeän Kaupan illassa. Moni vakio asiakas sanoi tullessaan, että tapahtuman ajankohta oli hyvä, koska edellisen tarjoustapahtuman tuotteet oli loppumassa. Järkevintä olisikin ostaa kaikki kotihoitotuotteet Tähtitarjouksista, tai näistä tapahtumista. Tosin meidän joulu-tammikuun suosituin tuote oli Phyto Replenish Oil (98€), joka ei ollut tarjouksessa, mutta se on paras tehotippa suojaamaan tämän vuodenajan iho-ongelmilta.

Tässä Pimeän Kaupan viikonlopun Top Ten

1. Intensive Moisture Balance (100 ml 85€), tämä voide on aina joka tapahtumassa meidän eniten myydyin tuote. Eikä mikään ihme, koska se on niin monipuolisesti hoitava ja sopii kaikille. Se on Dermalogican "perusvoide"
2. SkinPerfect Primer sk 30 (77€)
3. Super Rich Repair NYT 97€ (127€)
4. Age Reversal Eye Complex (86€)
5. Multivitamin Power Firm (70€)
6. Multivitamin Power Recovery Masque (69€)
7. Daily Superfoliant (94€)
8. Power Rich (228€)
9. Dynamic Skin Recovery sk 50 (109€)
10. UltraCalming Serum Concentrate NYT 58€ (76€)

Hyvin monella asiakkaalla oli vielä jäljellä päiväkäyttöön tuota Phyto Replenish Oilia ja he tarvitsivat vain yökäyttöön uuden tehotipan. Suosituimmat tehotipat oli tuo tarjouksessa oleva UltraCalming Repair Serum, Extra Firming Booster (83€) ja tietysti aina suosittu Overnight Repair Serum (98€). Nyt kuulin paljon palautetta Phyto Replenish Oilista ja se sai pelkkää kehumista. Eikä suotta, koska huomaan selvästi kasvohoidossa, että Phyto Replenish Oilin käyttäjillä on ihon pinta paljon vahvistunut. Tosin onhan talvikin ollut poikkeuksellisen leuto. 

2 kommenttia:

  1. Tuo Intesive moisture balance on aivan ihana voide. Käytän kaikkia muitakin Dermalogican aineita, mutta intensiveä pitää aina olla kotona. Jopa seitsemänkymppinen mieheni tunnistaa tuubin ja suostuu sitä käyttämään.

    VastaaPoista
  2. Sain näytteen uudesta dailystä ja kokeilin sitä heti. Se tuntui tosi hyvältä ja vaikutti siltä,että phyto rep.oil imeytyi paljon paremmin sen jälkeen. Olisiko järkeä käyttää vuoron perään tätä uutta ja vanhaa microkuorintaa, tämä uusi tuntui sen verran hyvältä, rttä tekisi mieli ostaa se heti?

    VastaaPoista