tiistai 7. helmikuuta 2017

Käytä hoitotuotteet loppuun saakka

Yritän aina muistuttaa asiakkaita säästäväisyydestä ja siitä, että kaikki hankitut tuotteet pitää käyttää loppuun saakka. Dermalogican käyttäjillä on suuri etu siinä ettei tule hankittua itselleen sopimattomia tuotteita, jotka joutuu heittämään käyttämättömänä pois.

Sain tähän juttuun aiheen siitä, että eräs vakioasiakkaani ihasteli Youngbloodin Liquid Mineral Foundation meikkivoiteen kätevää pakkausta. Tuo meikkivoide on pumppupullossa ja joka painalluksella pakkauksen välipohja nousee ylöspäin ja pusertaa voiteen ulos. Hän oli hyvin tyytyväinen, kun näki selvästi, että purkki takuulla tyhjeni. Tämä YB:n meikkivoidepullo toimii aivan samalla mekanismilla, kuin suurin osa pumppupulloista. Kaikissa Dermalogican pumppupulloissa ja purkeissa on tämä mekanismi ja purkkiin ei jää tippaakaan voidetta. Olen itse nähnyt joskus suuren vaivan ja rikkonut Super Rich Repair pumppupurkin. Sinne ei todellakaan jää voidetta edes yhden hoitokerran tarpeisiin.

Tiedän, että moni asiakas on myös rikkonut pumppupurkkeja ja todennut aivan saman. Tuon pumppupurkin rikkominen on hyvin hankalaa ja siinä voi satuttaa käsiään pahasti. Kannattaa uskoa ettei se hyödytä, koska purkki on varmasti tyhjä. Harmillista on se ettei vanhemmista pumppupakkauksista näe, koska voide on loppumassa ja purkki hörähtää tyhjää yllättäen. Uudemmissa on jo kyljessä ikkuna mistä näkee välipohjan nousun ja voi arvioida jäljellä olevan voiteen määrän. Pure Night voiteen purkki on jo uudistunut ja siinä on kyljessä tuo ikkuna. Kovin montaa pumppupulloa, tai pumppupurkkia ei Dermalogicalla ole, koska tuo pumppumekanismi on kallis ja Dermalogica pyrkii mahdollisimman halpoihin pakkauksiin. Pumppupurkki on kuitenkin säilyvyyden ja hygienian kannalta erinomainen pakkaus.

Monet Dermalogican tuotteet ovat tuubeissa ja ne on helppoja käyttää ja hygieenisiä myös. Kaikki tuubit kannattaa aina leikata auki ennen, kuin ne heittää pois. Tuubeihin jää voidetta vielä useammaksi päiväksi eikä sitä kannata jättää käyttämättä. Mitään pientä määrää voidetta ei pidä jättää tuubiin useiksi kuukausiksi seisomaan, koska se pilaantuu, kun tuubiin on jo päässyt ilmaa. Silloin, kun tuubi on puolillaan se säilyy kyllä puolisen vuotta, mutta järkevintä on käyttää aina yksi tuote loppuun ja vasta sitten siirtyä seuraavaan. 

4 kommenttia:

 1. Dermalogican pakkauksetkin miellyttää minua, koska niitä on helppo käsitellä. Painavat lasipurkit ovat ihan viheliäisiä ja nämä tuubit ja pumppupurkit pysyvät hygieenisinä. Dermalogicalla tuotteet ovat loistavia ja pakkaukset toimivia ja Inkeri antaa hyviä neuvoja:)

  Ullis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista. Minustakin Dermalogican pakkaukset ovat hyviä, koska niissä huomioidaan käytännöllisyys ja ympäristöystävällisyys.

   Inkeri

   Poista
 2. Onko jo selvillä uuden daily superfoliantin hinta? Milloin se on teillä ja verkkokaupassanne myytävänä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuden kuorinnan Daily Superfoliantin hinta on 94€ ja meillä se on myynnissä viimeistää pe 17.2 ja samaan aikaan se tulee myös verkkokauppaamme. Pimeän Kaupan ilta on pe 17.2 ja meillä voi poiketa tutustumaan uutuuteen kello 14-21.

   Inkeri

   Poista