lauantai 25. helmikuuta 2017

Oma kokemukseni Daily Superfoliantista

Olen taas kerran aivan myyty ja ihastuksissani miten hienon tuotteen Dermalogica on Daily Superfoliantissa (94€) kehittänyt. Myönnän etten ollut erityisen kiinnostunut tuotteesta etukäteen. Asenteeni oli hiukan se, että ei Suomen oloissa kannata vouhkata ilmansaasteista ne ongelmat ovat jenkeillä itsellään. Toisaalta on tietysti hyväkin, että olen säilyttänyt kriittisyyden enkä toohota mukana pelkästään sen takia, että juuri Dermalogica on kehittänyt jotain uutta.

Koulutuksen jälkeen ja asiaa tarkemmin ajateltuani ymmärsin, että olisi hölmöä tuudittautua siihen ettei ilmansaasteiden tuomia ongelmia tarvitse hoitaa, kun ne ovat niin vähäisiä. Tietysti on järkevää hoitaa pois vähäisempikin ongelma. Nyt olen reilun viikon seurannut nettisivustoa missä näkee ilmansaasteindeksin ympäri maailmaa ja Hämeenlinnankin ilma on välillä huonolaatuista. Useimmin tuo Hämeenlinnan ilmansaasteindeksi on ollut 30-40, kun Pekingissä ja Los Angelesissa se on yli 80. Kuitenkin parina pakkaspäivänä se oli lähes 50, kun kylmä ilma painoi saastekerrosta lähemmäksi maan pintaa. Sitten kevään katupölykautena meilläkin ilman laatu on erittäin heikkoa ja astmaatikkoja kehoitetaan pysymään sisätiloissa. Ilmansaasteet nopeuttavat ihon vanhenemisreaktiota ja iho rypistyy ja veltostuu aikaisemmin.

Daily Superfoliant vaikuttaa monella tapaa ihon vanhenemista hidastavasti ja se jättää iholle erilaisen tunteen, kuin Daily Microfoliant (72€). Kuorinnan jälkeen iho ei kiristänyt yhtään ja kuivuuden tunnetta ei tullut minunkaan superkuivalle iholleni. Daily Superfoliantin PH takaa sen ettei kuivattavaa vaikutusta tule. Jo käsissä hieroessa tuntuu, kuin kuorinnassa olisi öljyä mukana. Näin ei ole, vaan tuo PH tuo öljymäisen kokemuksen. Daily Superfoliantilla pestään iho nopeasti aivan samoin, kuin Daily Microfoliantillakin. Jo ensimmäisellä käyttökerralla hämmästyin miten näkyvästi ihoni vaaleeni ja tasoittui. UV-säteilyn läiskittämälle iholle tuo kirkastava ja vaalentava vaikutus on todella tarpeellinen. Kasvoille jäi myös heti napakampi tunne ja meikkiä levittäessäni iho oli tiiviimpi ja sileämpi.

En olisi uskonut, että yksi kuorintakerta vaikuttaa ja näkyy niin paljon ellen olisi sitä itse kokenut. Suosittelen lämpimästi, että lisäätte Daily Superfoliantin omaan hoito-ohjelmaanne. Viimeistään huhti-toukokuulla katupölyjen ja siitepölyjen aikaan sen käyttö on erityisen tarpeellista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti