perjantai 10. helmikuuta 2017

Pimeän Kaupan ilta tulee taas!

Tietäväthän varmasti jo kaikki lukijat, että ensi viikon perjantaina 17.2 on Pimeän Kaupan ilta? Meillä on liike auki kello 14-21 pelkästään asiakaspalvelua varten. Päivän viimeinen asiakas lähtee silloin kello 14 ja sen jälkeen keskitymme Marin kanssa palvelemaan ostoksilla kävijöitä.

Tämä on kymmenes Pimeän Kaupan ilta mikä Hämeenlinnassa järjestetään. Meille tämä on kahdeksas, tai yhdeksäskerta, kun osallistumme tapahtumaan. Aluksihan emme uskoneet, että asiakkaame olisivat kiinnostuneita tällaisestä tapahtumasta emmekä siihen osallistuneet. Emme myöskään osanneet odottaa, että tapahtuma tuo sellaisen ihmismäärän keskustaan. Ensimmäisellä kerralla lähdimme mukaan ihan solidaarisuudesta muita yrittäjiä kohtaan. Ajattelin, että kun on porukalla tarkoitus tehdä jotain Hämeenlinnan keskustan hyväksi haluan ilman muuta olla mukana. Jo ensimmäisellä osallistumiskerralla osoittautui, että tästä tapahtumasta tykätään ja meilläkin on talo täynnä asiakkaita koko illan. Harmi, että kaikki yritykset ei keskustassa vieläkään tapahtumaan osallistu, koska se teettää aika paljon työtä yrittäjälle. Tietysti se teettää työtä ja on rankka ponnistus pienyrittäjälle, mutta ilman työn tekoa mitään ei voi saada. Työmäärä myös unohtuu kokonaan, kun on niin kiva tavata ja jutella asiakkaiden kanssa. Rentoa tapaamista vakioasiakkaiden kanssa ihan odottaa ja aina illan aikana tulee uusiakin tuttavuuksia. Tunnelma on niin mukava, että tehty työ unohtuu täysin.

Oletettavasti pystyn antamaan tuon entisen 20% alennuksen, mutta ihan satavarmaksi en sitä pysty lupaamaan. Joku kaupantekijäispakkaus tulee yli 100€ ostoksesta ja sen arvo on n.60-70€, mutta pakkauksen sisältö on vielä auki. Nämä asiat tarkentuu ensi viikon alussa. Kiva juttu on, että voimme esitellä uutuustuotteen eli DAILY SUPERFOLIANT (94€) kuorinta-aineen. Se on ihon vanhenemista hidastava mikrokuorinta mikä parantaa ihon kimmoisuutta ja tasoittaa ihon väriä. Tästä tuotteesta kerron enemmän ensi viikolla, koska se esitellään kosmetologeillekin vasta pe 10.2. Mikäli tuo -20% alennus toteutuu se ei koske tätä uutta Daily Superfoliantia eikä joulukuussa lanseerattua Phyto Replenish Oilia.

Huomioikaa, että seuraava Pimeän Kaupan ilta on vasta syyskuussa joten nyt kannattaa tarjoukset hyödyntää koko kesää varten. Kaikki tarjoukset ovat myös verkkokaupassa taas koko viikonlopun 17.-19.2-17. Esittäkää ihmeessä toiveita ja ideoita mitä mitä illalta odotatte. Seuratkaa mainoksia ja tätä blogia, niin näette heti mitä tarjouksia on tulossa. Kertokaa myös kavereillenne ja poiketkaa porukalla tutustumaan meihin ja tuotteisiimme. Meillä voi poiketa, vain käymään eikä mitään ostopakkoa ole. Kertokaa myös ystävillenne muilla paikkakunnilla tapahtumasta, koska he voivat hyödyntää verkkokauppaamme. Tuotteita voi ostaa myös laittamalla listan sähköpostilla ellei osaa, tai halua käyttää verkkokauppaa. 

1 kommentti:

  1. Odotan kovasti, että erikoistarjouksessa olis kosteusvoide tai silmänympärysvoide päiväkäyttöön. Kaupan päälliset on aina niin kunnollisia, että niistä ei ole erityistoiveita. T. Mari Pohjanmaalta

    VastaaPoista