torstai 9. helmikuuta 2017

Muista Tähtitarjous!

Muistattehan, että tämän hetken Tähtitarjous YB:n Natural Mineral Foundation NYT 49€ (65€) loppuu sunnuntaina 12.2-17. Tämä jauhemainen mineraalimeikki on meidän suosituin meikkituote ja se on paljon enemmän, kuin pelkkä meikki. Tähtitarjoukseen kuuluu vielä kaupan päälle matkakokoiset Conditioning Body Wash (75ml) suihkuvaahto ja Ultracalming Mist hoitosuihke.

Kun kerran on kokeillut jauhemaista mineraalimeikkiä ei siitä enää luovu. Se on niin helppo levittää tuuhealla siveltimellä ja jälki on hyvin luonnollinen. Näin talvella meikki on myös ihonhoidollisesti hyödyllinen, koska se suojaa tuulelta, pakkaselta ja uv-säteilyltä. Mineraalipigmentti ei imeydy ihoon vaan jää ihon pintaan suojaamaan, kuin ohut kangas. Se ei kuivata, eikä rasvoita ja se sopii kaikille ihotyypeille.

Youngbloodin Natural Mineral Foundation sopii myös iäkkäälle iholle erinomaisesti. Se ei korosta ryppyjä, tai juonteita, vaan jättää sileän ja tasaisen pinnan. Mineraalimeikillä on helppo peittää pigmenttiläiskiä, tai punoittavia atopia-ja couperosaläiskiä, koska se jättää luonnollisen ihon pinnan, vaikka sitä olisi paksummaltikin. Finnien ja näppyjenkään peittämiseen ei välttämättä tarvita muuta, vaan mineraalimeikkiä voi käyttää myös peiteaineena. Tuo yksi purkki riittää noin puolisen vuotta, jos sitä käyttää joka päivä. Se on siis hyvin riittoisa ja tulee käytössä paljon halvemmaksi, kuin yleensä hyvälaatuiset meikkivoiteet.

Itse olen käyttänyt tätä meikkiä vuosikaudet enkä siitä luovu. Se on helpoin ja luonnollisin meikki mitä koskaan olen käyttänyt.

3 kommenttia:

 1. Niin upea tarjous ettei väliin voi jättää.
  Pakko myös kehua tuota Phyto Oilia, kasvot on niin kiinteät ja se hehku, kerrassaan upea.
  Uskon että uutuus Daily Superfoliant myydään Suomesta parissa päivässä loppuun. Luin että monet julkkikset vannovat sen nimeen.

  VastaaPoista
 2. Tuo Phyto Replenish Oil on aivan mahtava tuote ja varmaan uusi daily on yhtä upea. Mari lähtee Helsinkiin paikan päälle ja minä katson esittelyn videolta täällä hoitolassa.
  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Onko jo tietoa mitä uusi daily maksaa? Osallistutteko Pimeän kaupan iltaan ja millaisia tarjouksia teillä on?

  VastaaPoista