keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Soothing Eye Make-up Remover puhdistaa hellävaraisesti silmänympäryksen

Monet joutuvat käyttämään silmiinsä erilaisia silmätippoja. Toisilla on lääketippoja silmäsairauksiin ja hyvin moni käyttää kostutustippoja erilaisilla koostumuksilla. Nämä rasittavat ohutta ja kuivaa silmänympärysihoa.

Silmänympärysiho on luonnostaan yhden ihosolukerroksen ohuempi, kuin muu kasvojen iho ja se tekee siitä huomattavasti herkemmän. Jo pelkkä silmäaukon venyttely tippoja laitettaessa ohentaa ja rasittaa silmänympärysihoa. Monia lääketippoja käytetään jopa 2-3 tunnin välein ja joka kerta osa tipoista valuu silmän ympäristöön. Sitten, kun nämä valumat kuivuu ne näkyvät ikävinä vaaleina juovina. Lisärasitusta iholle tulee, jos niitä pyyhkii froteepyyhkeeseen, tai karheaan vessapaperiin. Erittäin hyväksi avuksi on osoittautunut Soothing Eye Make-up Remover (118ml 43€) silmämeikin puhdistusgeeli joka on kosteuttava ja rauhoittava.

Soothing Eye Make-up Remover on hyvä silmämeikin poistoaine, mutta sen hoitavat ja kosteuttavat ominaisuudet tekevät siitä hyvän puhdistuksen silmänympärille joka tilanteessa. Silmälääkkeitä käyttävät kertovat, että aamuisin ripsirajat ja silmänympärys on täynnä kuivunutta lääkettä. Se irtoaa helposti, kun kostutettuun vanulappuun laitetaan Eye Make-up Removeria ja pyyhitään sillä silmiä. Kuuma vesi ja voimallinen hankaaminen kasvopaperilla kuivattaa entisestään kuivia silmiä. Huomattavasti parempi vaihtoehto on tämä geeli, joka itsessään myös kosteuttaa ihoa. Jotkut joutuvat puhdistamaan silmänympärystää moneen kertaan päivässä ja silloin kannattaa Eye Make-up Removeria pitää mukana. Hyvä konsti on jo aamulla kostuttaa vanulappuja ja pudottaa niihin pari tippaa Removeria ja laittaa vanut minigrippussiin. Näin ne pysyvät käyttö kelpoisina koko päivän eikä tarvitse kantaa mukana koko Soothing Eye Make-up Removeria.

2 kommenttia:

  1. Laitan erilaisia silmätippoja seitsemän kertaa päivässä ja välillä silmät ja ympäröivä iho on sietämättömän kipeä ja arka. Olen Inkerin neuvojen mukaan rauhoittanut kipua ja ärtynyttä ihoa laittamalla jääkylmässä vedessä kostutettuihin pumpulituppoihin tätä puhdistusgeeliä ja tehnyt niistä silmähauteet. Makoilen sohvalla vartin verran ja laitan vielä kylmäpakkauksen otsan ja silmien päälle. Olo helpottuu ja silmien ympärystä ei kuivu entisestään. Jos laitan pelkkää vettä tuppoihin se pahentaa luomien kuivuutta entisestään. Sitten vielä hautomisen perään ultrasmoothing eye serum niin luomet pysyy ehjänä.
    K-L

    VastaaPoista
  2. Soothing eye Make-up remover on paras kokeilemani silmämeikinpoistoaine. Muuta en suostu enää käyttämään!

    Ullis

    VastaaPoista