sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Kasvojen mustelmat peittoon Youngbloodin meikeillä

Minulla on aina muutama vakioasiakas, joka on usein mustelmilla harrastustensa vuoksi. Tälläkin hetkellä pari asiakastani on jonkun urheiluseuran cheerleaderjä ja pyramidejä tehdessä alimpana olevat ovat usein mustelmilla. Viikinkimiekkailua harrastavalla on usein mustelmia ja haavojakin kasvoissa ja erilaiset sirkusharrastukset tuottaa myös mustelmia. Yleensä nämä ihmiset ovat niin tottuneita mustelmiinsa etteivät niitä juuri huomaakaan. Joskus on kuitenkin tilanteita, että mustelmat pitää peittää.

Näin liukkaaseen vuoden aikaan on asiakkailla myös kaatumisista tulleita jälkiä kasvoissaan. Silloin, kun mustelmat ovat uusia ja vielä kipeitä ei niiden kanssa kannata tulla kasvohoitoon.sitten, kun kyse on jo 3-4 päivää vanhasta mustelmasta voi kasvohoitoa tehdä. Kasvohieronta ja Nanoliftissä käytetty mikrovirta nopeuttaa mustelman häipymistä, kun saadaan kudokseen vuotanut veri nopeammin liikkeelle. Kaikki hoidot ovat joka kerta erikseen harkittava riippuen mustelmien paikasta, niiden iästä ja asiakkaan kipukynnyksestä.

Yleensä asiakkaat haluavat peittää mustelmiaan ainakin työhön mennessä. Silmänympärykset menee mustaksi hyvinkin vähäisestä ja ihminen näyttää aika dramaattiselta silmät mustana. Itse koin tilanteen, jossa vastapuolen mustelmat johtivat minua ihan vääriin mielikuviin. Ennen joulua kävin katsomassa isääni eräässä paikallisessa vanhusten hoitokodissa missä hän oli muutaman päivän. Olin puhunut häntä hoitavan lääkärin kanssa puhelimessa aikaisemmin. Kävelin käytävällä, kun minut pysäytti nainen, joka oli rennoissa sisävaatteissa. Hänellä oli iso haava otsassa, jossa näytti olevan ainakin parikymmentätikkiä. Silmät ja toinen poski oli aivan musta. Hän alkoi puhumaan minulle ja luulin häntä ensin osaston potilaaksi. En voinut, kuin tuijottaa verijälkiä, kun ne olivat sen verran pahat. Keskustelu oli edennyt jo pitkälle ennen, kuin tajusin puhuvani laitoksen lääkärin kanssa. Heti, kun tämän ymmärsin olin tyytyväinen saamistani tiedoista, mutta olisin toivonut, että hänellä edes olisi ollut työvaate mistä olisi erottanut kuka hän oli. Myös hänen ulkonäkönsä oli saatu vähemmän järkyttäväksi, jos sitä olisi yritetty peittää. Tuossa tapauksessa raju ulkonäkö vei ajatuksiani koko ajan pois itse asiasta.

Ihon kosteuttamista ja hoitamista pitää lisätä vähintään tuplaten, kun kasvoissa on ollut mustelma. Se poistuu hiljalleen kuolleena solukkona ja ellei ihoa hoida kunnolla se hilseilee ja kuivuu rajusti. Hyvä peiteaine on Youngbloodin Ultimate Concealer (52€) ja siinä paletissa on kaksi väri. Ensin kasvoille levitetään hoitoaineet ja sen päälle Ultimate Concealerin vaalein väri. Väriä levitetään sen verran, että tummuus lakkaa näkymästä. Tämän vaalean sävyn päälle taputellaan tummempi sävy Ultimate Concealerista ja sillä saadaan neutralisoitua peitetty kohta ihon väriseksi. Tämän peiteaineen päälle levitetään jauhemainen mineraalimeikki Natural Minera Foundation NYT 49€ (65€) TÄHTITARJOUKSENA sunnuntai-iltaan asti. Jos iholle jätetään pelkästään peiteaine Ultimate Concealer se saattaa jäädä näkyviin vaaleana läiskänä, koska sitä pitää laittaa paksulti, että tumma mustelma peittyy. Mineraalimeikki tekee luonnollisen pinnan iholle ja yleensä mustelmat peittyy hyvin näillä kahdella tuotteella.

Silloin, kun kyse on pienestä ja vaaleasta mustelmasta se voi peittyä jo pelkästään Natural Mineral Foundationilla. Tumman kohdan päälle levitetään mineraalimeikki useampaan kertaan ja sen jälkeen meikki levitetään ja tasoitellaan koko kasvoille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti