maanantai 27. helmikuuta 2017

Tähtitarjouksena Dynamic Skin Recovery sk 50

Nyt Tähtitarjouksena on DYNAMIC SKIN RECOVERY sk 50 NYT 85€ (109€) ja saat lahjaksi matkakoot Skin Resurfacing Cleanser kuorivasta puhdistusmaidosta, Overnight Repair Serum tehotipasta ja Super Rich Repair hoitovoiteesta. Arvo 66€

Dynamic Skin Recovery sk 50 on meidän suosituin päivävoide aurinkoiseen vuodenaikaan. Juuri nyt uv-säteily heijastuu lumesta ja pigmenttiläiskät ja ihon kirjavuus syntyy ihan hetkessä. Uv-säteily nopeuttaa koko ajan ihon vanhenemista eli ihoon kohdistuvan säteilyn määrä kannattaa pitää minimissä. Normaalille ja sekaiholle Dynamic Skin Recovery sk 50 riittää ihan yksinäänkin tämän vuodenajan päivävoiteeksi, mutta oikein kuivalle ja herkistyneelle iholle parasta on laittaa Phyto Replenish Oil tehotippa alimmaiseksi.

Tuo lahjaksi tuleva pakkaus on ehdottomasti rahan arvoinen lisä ihon hoitoon. Tuotteet riittää noin 2-3 viikkoa eli saat sopivan pituisen hoitokuurin niillä. Tuota kuorivaa puhdistusmaitoa Skin Resurfacing Cleanseria voi käyttää noin kolmen päivän välein ja se parantaa hoitoaineiden imeytymistä. Overnight Repair Serum (98€) tehohoitoöljy käytetään joka yö ja sen päälle Super Rich Repair NYT 97€ (127€, tarjous voimassa helmikuun loppuun 28.2 asti) hoitovoide. Päivävoiteeksi tämä Dynamic Skin Recovery sk 50. Kolmen viikon tehokuuri yhteiskäyttöön suunniteltuja tuotteita sopii kaikille yli kolmekymppisille. Talven aiheuttama kuivuus ja harmaa ihonväri vähenee ja rypistymistä aiheuttava oheneminen pysähtyy. Pienellä investoinnilla saat suuret vaikutukset. Dynamic Skin Recovery sk 50 riittää noin pari kuukautta käytössä, jos sitä käyttää joka aamu. Se on mitä parhain voide koko kesäksi, joten sitä voi ostaa useamman purkin. Tarjous voimassa kaksi viikkoa eli 12.3 saakka. 

1 kommentti:

  1. Olen pahoillani ettei uusin Tähtitarjous ole vielä päivittynyt verkkokauppaan. Marihan hoitaa yleensä nämä verkkokauppa-asiat ja hän on nyt lomalla joten huomasin olevani itse aika kädetön. Nuo Marin lomat tekee aina hyvää siinäkin mielessä, että huomaan miten moni asia Marilta hoituu. Niille pian sokeutuu ja pitää toista itsestään selvyytenä.

    Huomioikaa, että Super Rich Repair ja UltraCalming Serum Concentrate ovat huomenna tiistaina viimeistä päivää tarjoushinnalla.

    Inkeri

    VastaaPoista