keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Uusi Daily Superfoliant

Nyt olemme Marin kanssa kokeilleet uutta Daily Superfoliant (94€) kuorinta-ainetta ja sisäistäneet perjantaina tapahtuneen koulutuksen. Näillä perusteilla voin sanoa, että jokaisen yli kolmekymppisen kannattaa siirtyä Daily Superfoliantiin. Itse olen aivan hurmaantunut siihen miten kirkkaan ja tasaisen värinen ihosta tulee yhdellä kuorintakerralla.

Ilmansaasteet rasittavat ihoa ja elimistöämme päivä päivältä enemmän. Niiden vaikutuksesta ihoon on kosmetologien koulutuksissa puhuttu jo parikymmentävuotta. Ensimmäisenä ilmansaasteet nostettiin esiin ruusufinnin ja couperosan taustatekijänä ja tämä oli jo 90-luvulla. Ennen perjantain koulutusta mietin kannattaako Suomessa nyt kovasti paneutua ilmansaasteiden ihovaikutuksiin, kun meillä se on hyvin vähäistä verrattuna Pekingiin, Tokioon, tai Los Angelesiin. Vasta koulutuksen jälkeen ymmärsin, että olisi hölmöä jättää hoitamatta tämän hetken vähäisempiä ongelmia ja odottaa samaa tilannetta, kuin on Kiinassa. Kuitenkin kaikki tietävät, että Suomessakin on ilmansaasteita.

Ilmansaasteet kiinnittyvät ihoon ja vaikuttavat ihon uudistumisprosessiin. Jokaista näkyvää saastepartikkelia kohden on miljoona näkymätöntä, jotka ärsyttävät huokosissa melkein yhtä paljon, kuin suurikokoiset näkyvät saastepartikkelit. Eniten ilmansaasteet vaikuttavat ihon vanhenemiseen. Ne ovat rasite jotka hidastavat ihon uudistumista ja se näkyy hilseilynä, veltostumisena ja rypistymisenä. Daily Superfoliantissa on useita eri vaikutusaineita, mutta tärkeimpiä on Tara-puun hedelmäuute ja punainen merileväuute jotka auttavat ihon omaa suojabarriääriä muodostamalla ihoa tukkimattoman molekyyliverkon joka vähentää saasteiden imeytymistä. Kuorintajauheessa on myös samaa Binchotan-hiiltä mitä on Charcoal Resque Masquessa (69€). Se myös imee itseensä ihon epäpuhtauksia ja heleyttää ihon väriä. Kuorivana raaka-aineyhdistelmänä on alfahydroksihapot eli omenahappo, maitohappo, papaiini ja tuo sama riisileseuute mitä Daily Microfoliantkin (72€)sisältää.

Daily Superfoliantia käytetään samalla tapaa, kuin Daily Microfoliantiakin. Noin puoliteelusikallista jauhetta sekoitetaan käsissä veden kanssa yhteen ja tehdään siitä vaahto jolla kasvot pestään. Daily Superfoliant on väriltään harmahtavaa johtuen Binchotan-hiilestä ja sekoituksesta tulee kermamaisempaa, kuin Daily Microfoliantista. Jokainen tietysti haluaisi heti käyttää uutta Daily Superfoliantia, mutta vanhaa Dailyä ei pidä hylätä. Aluksi voi tehdä niin, että ostaa Daily Superfoliantin vanhan Dailyn rinnalle ja käyttää niitä vuoron perään. Tarkoitus ei ole lisätä kuorintakertojen määrää eikä varsinkaan näin talvella. Uutta Daily Superfoliantia voi käyttää yhtä usein, kuin aikaisempaakin Daily Microfoliantia.

Daily Superfoliant on ensiesittelyssä pe 17.2 Pimeän Kaupan illassa joten kannattaa poiketa tutustumaan siihen. Illan aikana kaikki normaalihintaiset tuotteet ovat-20%, mutta se ei koske näitä uutuuksia Daily Superfoliantia ja Phyto Replenish Oilia.

1 kommentti:

  1. Yli sadan euron ostoksesta saa Pimeän Kaupan iltana Hydrating Duo pakkauksen arvo 66€. Se sisältää matkakoot Skin Hydrating Booster tehotipasta, Super Rich Repair hoitovoiteesta, Skin Resurfacing Cleanser kuorivasta puhdistusmaidosta ja näytteen Hydrablur Primeristä.

    Inkeri

    VastaaPoista