torstai 16. helmikuuta 2017

Mitä kannattaa ostaa Pimeän Kaupan iltana

Tietäähän nyt kaikki, että meillä on pe 17.2 kello 14-21 PIMEÄN KAUPAN ILTA ja kaikista normaalihintaisista tuotteista on ALENNUS -20%. Alennus ei koske uutuuksia Daily Superfoliantia ja Phyto Replenish Oilia. Muistutan, että seuraava Pimeän Kaupan ilta on vasta syys-lokakuussa eli tuotteita kannattaa ostaa varastoon. Ilmoittakaa myös kaikille tutuille ja ystäville tapahtumasta, koska verkkokaupassa on samat tarjoukset joten osalliseksi pääsee koko Suomi.

Pimeän Kaupan tapahtuman kunniaksi meillä on vielä kaksi tämän hetken tärkeää tuotetta ERIKOISALENNUKSESSA helmikuun loppuun asti. Ne ovat SUPER RICH REPAIR NYT 97€ (127€) hoitovoide ja ULTRACALMING SERUM CONCENTRATE NYT 58€ (76€) tehotippa herkistyneelle iholle.
Super Rich Repair on Dermalogican täyteläisin hoitovoide ja se sopii yöksi ja päiväksi. Erityisen hyvä se on suojaavana päivävoiteena pakkasaikaan. Se sopii hyvin yli 35-vuotiaille ja nuoremmillekin, jos iho on atooppinen, tai kuiva. Super Rich Repair käy hyvin myös meikin alle ja se on meillä talvisin suosituin hoitovoide. UltraCalming Serum Concentrate sopii myös tähän vuoden aikaan, koska se vähentää ihon punoitusta, hidastaa couperosan syntyä ja vahvistaa ohutta herkkää ihoa. Yli kolmekymppisille herkästi reagoiville ja pintakuiville ihoille nämä tuotteet on hyvä yhdistelmä päällekäin.

Moni varmaan miettii kannattaako ostaa nyt heti uutuustuote DAILY SUPERFOLIANT (94€). Tietysti on kiva ottaa käyttöön uusi tuote ja meillä vanhemmilla naisilla se täydentää taistelua ryppyjä vastaan. Kevään katupölyjen ja siitepölyjen aikaan se on välttämätön tuote ilmansaasteita ajatellen, mutta siitä on myös paljon muuta hyötyä iholle. Kuivalla iholla se tuntuu erityisen hyvältä nyt talvella, koska siitä jää hoitava pinta iholle eikä se tunnu yhtään kuivalta. Jos Daily Microfoliantia on vielä kotona niin tätä uutta Daily Superfoliantia voi käyttää vuorotellen  sen kanssa. MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE (69€-20%) naamio on tähän vuoden aikaan  paras mahdollinen tuote. Sillä pystyy nopeasti korjaamaan kuivuuden, kutinan ja ärsytykset ja se on helppo jättää yöksi vaikuttamaan. Sen voi ostaa, vaikka lahjaksi, koska se sopii kaikille.

Meikinpohjustusaineet HYDRABLUR PRIMER (77€-20%) ja SKINPERFECT PRIMER sk 30 (77€-20%) kannattaa ostaa nyt ja vaikka tuplana, koska yksi tuubi kestää noin kolmekuukautta ja kahdella pärjää jo syksyn Pimeän Kaupan tapahtumaan. Perushoitotuotteet puhdistusmaidot, hoitosuihkeet ja PRECLEANSE (58€-20%) kannattaa myös ostaa kaksin kappalein, koska niitä tarvitsee päivittäin. Suurimmalla osalla vakioasiakkaista on nyt tehotippana uutuus PHYTO REPLENISH OIL (98€) ja harva tarvitsee sitä vielä lisää ja sehän ei ole nyt alennuksessa. Sen rinnalle yöksi on hyvä hankkia oma tehotippansa ja suosittelen OVERNIGHT REPAIR SERUMIA (98€-20%), tai ULTRACALMING SERUM CONCENTRATEA (58€ norm.76€).

Silmänympärysvoiteista hyvä ostos on AGE REVERSAL EYE COMPLEX (86€-20%) superryppyvoide yökäyttöön. Suosittelen sitä kaikille yli kolmekymppisille yösilmänympärysvoiteeksi jatkuvasti, koska tämä ennen joulua tullut uudistunut versio on vielä hoitavampi ja kosteuttavampi, kuin se vanha tuote. Vaikka Age Reversal Eye Complex on uutuustuote siitä saa tuon alennuksen ja koska se on arvokkain meidän silmänympärysvoiteista se kannattaa ostaa nyt. Jokaisen kannattaa ostaa joku peruskosteusvoide ACTIVE MOIST (100ml 76€-20% 50 ml 55€-20%), SKIN SMOOTHING CREAM (100 ml 81€-20%, 50 ml 59€-20%), INTENSIVE MOISTURE BALANCE (100ml 85€-20% 50 ml 59€-20%), koska niitä tarvitaan jatkuvasti.

Joku yrittäjä voisi sanoa, että olen ihan hölmö, kun sanon ettei tuota kannata ostaa nyt, vaan osta tuota. Tämä on juuri sitä luotettavaa ja ammattimaista kosmetologin palvelua, että kerron mitä asiakas ensisijaisesti tarvitsee. Ymmärrän hyvin, että harvat voi ostaa kassikaupalla tuotteita ilman mitään harkintaa, vaan suurin osa ostaa kuukausibudjetin sallimissa rajoissa. Siksi voitte kysyä meiltä mitä kannattaisi ostaa, kun kotona on jo määrättyjä tuotteita. Edullisinta on ostaa kaikki puolen vuoden tuotteet nyt ja siinä säästäisi useamman satasen, jos vaan niin pystyy tekemään. Tervetuloa meille perjantaina ja muistakaa ottaa mukaan pari kolikkoa Kissakoti Kattilan keräyslipasta varten.

3 kommenttia:

 1. Ja veikkaan että jos ostaa vaikka 500€ niin Inkeri ja Mari laittaa extranäytteitä runsaasti mukaan?:)

  Kikka

  VastaaPoista
 2. Yritän aina antaa näytteitä ajankohtaisista ja asiakkaan tarvitsemista tuotteista niin paljon, kuin niitä meiltä liikenee. Asiakkaalle on mukavampi saada ensin itse kokeilla miten jotain uutta tuotetta käytetään. Toisaalta nuo Dermalogican tuotteet ovat niin erinomaisia, että ne myy itse itsensä.
  Nytkin, kun itse kokeilin ekaa kertaa uutta Daily Superfoliantia tuli heti tunne, että juuri tätä minä haluan alkaa käyttämään.

  Inkeri

  VastaaPoista
 3. Me tehdään taas äidin kanssa kimppatilausta! Äiti toivoo kosteusvoidetta ja minä voisin ottaa kaikkea;)

  VastaaPoista