sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Vielä tänään -20% Dermalogican ja Youngbloodin tuotteista

Pimeän Kaupan tarjoukset ovat verkkokaupassa voimassa vielä sunnuntaina 19.2 klo 24.00 asti. Voit myös laittaa meille sähköpostia tarvitsemistasi tuotteista ja kerro milloin ne noudat. Ellet halua käyttää verkkokauppaa voit tehdä listan sähköpostiin ja laitamme sinulle laskun sähköpostilla ennen, kuin paketti lähtee. Tässä muutamia suosituksia mitä kannattaa hankkia nyt. Yleensäkin kannattaa ostaa kaikki kotihoitotuotteet näistä tarjoustapahtumista, tai Tähtitarjouksista. Niillä teet ihan tuntuvan säästön.

Muista, että SUPER RICH REPAIR NYT 97€ (127€) hoitovoide ja ULTRACALMING SERUM CONCENTRATE NYT 58€ (76€) tarjoukset ovat voimassa helmikuun loppuun 28.2 asti. SKIN HEALTH HEROES NYT 14€ pakkaus on todella halpa ja niitä kannattaa ostaa ihan lahjaksikin. Pakkauksen esittely on eilisessä blogijutussa ja siinä on myös tilausohjeet. Jo pelkästään Special Cleansing Gel matkakoko on 16€ eli nyt saat kolme pikkukokoa halvemmalla. Pakkauksen tuotteet sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille joten niitä kannattaa ostaa ihan lahjaksikin ystäville. Pakkauksen tuotteet säilyy, vaikka ensi jouluun, jos niin pitkälle jo mietit. Omia lomamatkoja varten tuotteet ovat hyvin tarpeellisia.

Nyt alkaa olla kevät auringon aika, joka tuo eniten pigmenttiläiskiä. Pigmenttiläiskiä hajoittavat tuotteet kannattaa ostaa nyt, koska tärkeintä on niiden ennalta ehkäisy. PURE NIGHT  127€-20%, yövoide, PURE LIGHT sk 50 107€-20% päivävoide ja C-12 CONCENTRATE 155€-20% tehotippa ovat selkeät ja helpot tuotteet jotka sopivat kaikille ihotyypeille. Yli nelikymppisten kannattaa panostaa ihon kaunistamiseen ja siihen paras apu on laittaa meikin alle kaksi primeriä päällekäin. Itse laitan aina HYDRABLUR PRIMERIN 77€-20% kosteusvoiteen päälle ja sen päälle SKINPERFECT PRIMERIN sk. 30 77€-20%. Näin rypistyneestä ja kalpean harmaasta ihosta tulee sileä ja heleä. Iho näyttää luonnolliselta ja samalla primeistä saa hyvän suojan iholle. Hydrablur Primer on aivan loistava estämään ihon kiiltämistä, supistamaan huokosia ja parantamaan meikin kestävyyttä rasvaisella iholla. Ellet ole vielä kokeillut näitä primereitä tee se nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti