maanantai 13. helmikuuta 2017

Nyt PowerBrightit peliin!

Nyt on ollut ihanan aurinkoisia pakkaspäiviä ja toivottavasti niitä tulee lisää. Ei tuosta kovasta pakkasesta niin väliä ole, mutta aurinko piristää ja se antaa lisäenergiaa ainakin minulle. Mutta aina, kun on aurinkoa pitää myös muistaa suojautuminen uv-säteilyltä.

Juuri nämä aurinkoiset talvipäivät saavat pigmenttiläiskät aktivoitumaan ja maaliskuussa onkin jo kunnon läiskät näkyvissä. Nyt uv-säteilyä tulee taivaalta, mutta samalla se heijastuu lumestakin. Pigmenttiläiskät eivät tarvitse säteilyä kuin nimeksi, kun ne jo alkavat näkymään. Suosittelen, että pigmenttiläiskien hoito ja suojaus aloitettaisii jo nyt. Moni ei tule edes ajatelleeksi pigmenttiläiskiä, kun aurinko tuskin edes lämmittää vielä. Käyttöön kannattaa ottaa Dermalogican PowerBright hoitolinja, joka on tarkoitettu poistamaan ja ennalta ehkäisemään pigmenttiläiskiä. Tärkeitä on hyvä suojavoide ja sellainen on Pure Light sk 50 (107€), tai kuivalle vanhenevalle iholle tarkoitettu Dynamic Skin Recovery (109€). SkinPerfect Primer sk 30 (77€) suojaa myös ihoa uv-säteilyltä ja sen päälle Natural Mineral Foundation sk 20 (65€), niin iholla on suoja sekä kylmyydelle , että säteilylle.

Silloin, kun pigmenttiläiskät alkaa jo hiukan näkymään kannattaa ottaa käyttöön C-12 Concentrate (155€) tehotippa, joka hajoittaa jo syntynyttä pigmenttikasautumaa. Näin keväällä meidän suosituimpia voiteita on Pure Night (127€), joka on monella tapaa iholle hyväksi ja ennen kaikkea vähentää pigmenttikasautumia. Parasta on aina yrittää ennalta ehkäistä pigmenttiläiskät, koska niiden poistaminen jälkikäteen on hankalaa. Tulevan perjantain Pimeän Kaupan Illasta kannattaa ostaa omalle iholle sopiva aurinkosuojavoide ja hyödyntää näin hyvät tarjouksemme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti