lauantai 18. helmikuuta 2017

Pimeä Kauppa kannataa!

Kiitos taas ihanille asiakkaillemme, kun kävitte Pimeän Kaupan tapahtumassa eilen. Ilta oli onnistunut niin, kuin aina ennenkin ja väkeä oli välillä ruuhkaksi asti. Kiva, kun jaksoitte odottaa, vaikka muutaman kerran jonoa oli aika paljon.

Meillä kävijöitä oli saman verran, kuin syksynkin tapahtumassa, vaikka yleensä tämä keväinen Pimeän Kaupan ilta on huonompi, kuin syksyllä ollut. Muistaakseni viime keväänä ei käynnyt ihan näin paljon väkeä. Verkkokaupassahan on edelleen voimassa kaikki tarjoukset sunnuntaihin saakka joten vielä on aikaa tehdä ostoksia. Teen tähän nyt listaa perjantaina ostoksilla olleiden suosikkituotteista. Tähän ei vielä ole laskettu verkkokauppaostoksia.  Hinnat ovat normaalihintoja ilman alennusta.

1. Intensive Moisture Balance 100ml 85€
2. Age Reversal Eye Complex 86€
3. Super Rich Repair 127€
4. SkinPerfect Primer sk 30 77€
5. Skin Dynamic Recovery sk 50 109€
6. UltraCalming Serum Concentrate 76€
7. Daily Superfoliant 94€
8. Multivitamin Power Recovery Masque 69€
9. Ultra Calming Cleanser 500ml 74€
10. Overnight Repar Serum 98€

Muistakaa, että Super Rich Repair NYT 97€ (127€) ja UltraCalming Serum Concentrate NYT 58€ (76€) ovat tarjoushinnalla helmikuun loppuun asti.
Jos verkkokauppa asiakkaat haluavat ostaa Skin Health Heroes (14€) pakkausta kirjoittakaa se lisätietoihin. Silloin pakkaus tulee muun tilauksen mukana ilman postimaksuja. Laitan siitä teille erikseen laskun sähköpostiin. Ellette osta muuta, kuin Skin Health Heroes pakkauksen joudumme ottamaan siitä postimaksun 5€ ja laitamme teille niistä sähköpostilaskun ennen lähettämistä. Kolmen pakkauksen ostaja saa lähetyksen ilman postikuluja. Skin Health Heroes pakkaus sisältää matkakoot Special Clensing Gel puhdistusgeelistä, Multi-Active Toner hoitosuihkeesta ja Hydrablur Primer meikinpohjustusaineesta.

1 kommentti:

  1. Sain itse daily superfoliantin perjantaina itselleni. Hyvin puhdistavalta vaikutti, vielä muutoin vaikea sanoa pitemmän ajan kokemuksia. :) Timo

    VastaaPoista