lauantai 16. helmikuuta 2019

Aurinko paljastaa kaikki

Näin keväällä auringon valo on armoton ja se paljastaa aivan kaiken. Pölykoiria on nurkat täynnä ihan kuin ei olisi ikinä pölyimuria käynnistetty. Samoin peili paljastaa jokaisen rypyn ja kasautuneen meikkivoiteen.

Luonnollinen meikki

Varsinkin näin vanhemmiten meikkien laatu on hyvin tärkeä, koska mikään ei ole säälittävämpää kuin kuusikymppinen jolla on suttuinen meikki ja paksu meikkivoide joka on kuin naamio. Valitettavasti muutaman euron meikit eivät kovin hyvin sovellu rypistyneelle iholle. Tosin ei aina voi luottaa, että kalliimmat meikit olisi parhaita. Yleensä vaan on niin, että hyvää laatua on mahdoton saada halvalla.
Mineraalipigmenttiä käyttävät meikkisarjat ovat ehdottomasti parhaita ikääntyneelle iholle. Meikkivoide joka on läpikuultavaa näyttää hyvältä, vaikka iho on ryppyinenkin. Hyvin monet asiakkaani käyttävät Dermalogican SkinPerfect Primeriä sk 30 (85€) meikkivoiteen asemasta, vaikka se virallisesti on meikinpohjustusaine. Sillä saa kauniin läpikuultavan sävyn joka tasoittaa ihon kirjavuutta ja poistaa kalpeuden. Mikäli haluaa lisää peittävyyttä niin Youngbloodin Natural Mineral Foundation (65€) jauhemainen mineraalimeikki on todella hyvä ja se onkin meidän eniten myyty meikkivoide. Mineraalipigmenttiä sisältävät meikit uppoavat ihoon luonnikkaasti eikä niistä jää rajoja. Mineraalipigmentti on ohuempaa ja läpikuultavampaa kuin synteettinen pigmentti. Valitettavasti aika harva viisikymppinen tietää meikinpohjustusaineiden olemassaoloa. Meidän asiakkaat tietysti kuulee uudet asiat meiltä, mutta uskon, että aika harvoin viisikymppiset tutkii netistä, tai naistenlehdistä meikkiohjeita ja siksi uutuudet jää kokeilematta.





Precleanseen liukenee paksukin meikki


Siisti silmämeikki 

Olen todella tyytyväinen A Class Beautyn maahantuomaan Xtreme sarjan rajauskyniin mitkä otin myyntiin viime kesänä. Olen käyttänyt niitä siitä lähtien ja todennut miten hyvin ne pysyy, vaikka silmät valuisikin tuulessa ja tuiskussa. Kuitenkin ne liukenevat oikein hyvin Precleansella NYT 45€ (68€) tai iS Clinicalin Honey Warming Cleanserilla (49 €) mikä on tämän hetken suosikkipuhdistusaine itselläni. Xtreme kynät (35 €) levittyvät todella hyvin ja niissä on lukuisia eri sävyjä. Nyt olen itse käyttänyt tummaa kuparinruskeaa rajausta nimeltään Cognac ja toinen lempivärini on Sapphire mikä on keskisininen. Sarjasta löytyy tumman sininen Midnight Blue, mutta yhtä hyvin voi välillä kokeille orvokin sinistä väriä.
Xtreme sarjassa on myös tussimainen rajauskynä jota on helppo käyttää ja sekin pysyy hyvin, mutta lähtee hyvin pois näillä äsken mainitsemillani puhdistustuotteilla. Tuon tussirajauksen toinen pää on leveämpää rajausta varten ja toisella on helppo tehdä hyvinkin kapea huomaamaton rajaus. Itse teen silmämeikin niin, että pohjustan luomen YB:n Kasbah tai Tourmalinen luomivärillä ja sitten laitan jonkun värillisen rajauksen aika leveästi. Vielä teen ripsirajaan hyvin ohuen mustan rajauksen joka tuo silmät paremmin esiin, kun iän myötä ne alkaa olla kuopalla. Lopuksi käytän YB:n tai Xtremen mustaa ripsiväriä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti