keskiviikko 20. helmikuuta 2019

Kokeile iS Clinicalia

Nyt tulevana Pimeän Kaupan iltana kannattaa hyödyntää tarjoushinnat ja hankkia iS Clinicalinkin ihonhoitotuotteita. Moni vakioasiakas niitä jo käyttääkin ja palaute on ollut erittäin hyvää. Dermalogican ja iS Clinicalin tuotteet toimivat hyvin yhteen, koska niissä on saman tyyppinen voidepohja.

Uutuudet kiinnostaa aina

Uudet ihonhoitotuotteet innostavat tekemään entistä perusteellisemmin omaa ihonhoito-ohjelmaa. Tuntuu aina kivalta kokeilla jotain uutta. Dermalogica on ollut täysin ylivoimainen ihonhoitosarja eikä sen vertaista löytynyt ennen kuin iS Clinical tuli Suomen markkinoille. Hyvin moni Dermalogicaa käyttävä kosmetologi otti iS Clinicalin Dermalogican rinnalle. Kaikilla on vähän pelko miten Dermalogican käy sen siirryttyä Unileverin suuryhtiöön. Luottamus sarjaan on kärsinyt ja moni kuluttajakin haluaa siirtyä siitä pois. Tosin vielä en ole huomannut, että tuotteiden laatu olisi heikentynyt, mutta epäily siitä on koko ajan ilmassa. iS Clinicalin tuotteiden raaka-ainepitoisuudet ovat ylivoimaisia verrattuna mihin kosmetiikkaan hyvänsä. Moni asiakas niin kuin minä ja Marikin on löytänyt iS Clinicalista omia supersuosikkeja.
YOUTH EYE COMPLEX (115€-20%) silmänympärysvoide on ollut ehdottomasti eniten myydyin tuote meillä koko talven. Todella moni kauneusblogin kirjoittaja on valinnut sen vuoden 2018 parhaaksi kosmeettiseksi tuotteeksi. Toinen suosittu tuote on NECKPERFECT  COMPLEX (95€-20%) kaulavoide mitä kannattaa jokaisen yli nelikymppisen käyttää. Juuri kaulan iholla ennalta ehkäisevä hoito on äärettömän tärkeää. Erityisesti talvella kaulan iho kärsii eniten. Koko ajan sitä hankaa kaulahuivit ja kaulukset, mutta toisaalta se joutuu myös alttiiksi kuivalle huoneilmalle ja lämmön vaihteluille. 




iS Clinicalin suosikkiputsarit. Cleansing Complex (180 ml 49€-20% ja 60ml 29€-20%) 
puhdistusgeeli sopii kaikille eikä taatusti kuivata. Warming Honey Cleanser (49€-20%) on 
helppo kuorinnan ja puhdistusaineen yhdistelmä jota voi käyttää päivittäinkin.


Torju talvivauriot iS Clinicalilla

Tehokkain hoitovoide suojaamaan ja ravitsemaan ihoa SHIELD REPARATIVE BALM (79€-20%) joka on täyteläinen, mutta imeytyy ihoon täysin ja jättää sileän mattapinnan. Se sopii myös hyvin meikinalusvoiteeksi, mutta toimii myös yövoiteena. Jos kuitenkin haluaa päiväksi kevyempää, mutta kosteuttavaa ja hoitavaa voidetta se on REPARATIVE MOISTURE EMULSION (99€-20%). Tämä voide tekee ihanan sileän ja pehmeän pinnan ja sitoo ihon oman kosteuden. Reparative Moisture Emulsion käy myös yö-ja päivävoiteena. Tehoseerumeista erityisen suosituksi on nyt talvella noussut PRO HEAL SERUM (89€-20%) joka rauhoittaa ärtyneen punoittavaa ihoa. Se myös napakoittaa ihon pintakerrosta ja supistaa huokosia joten ihosta tulee sileä ja raikas. Tämän seerumin kosteuttava vaikutus sopii talven kuivuuden torjuntaan ja se toimii myös couperosa-ja ruusufinni-iholla. Moni asiakas on tykästynyt iS Clinicalin naamioon HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE (95€-20%) joka on vaikutuksiltaan ihan erityinen. Se viilentää ja raikastaa ihoa ja sen voi jättää vaikuttamaan koko yöksi ja herätä aamulla freesinä ja sileänä. Naamio kosteuttaa ja siloittaa kuivuudesta johtuvia pikkuryppyjä sekä supistaa huokosia ja vähentää couperosan lehahtelua. Tämä naamio toimii hyvin atooppisellakin iholla ja se on nuorison ja miesten suosikki tuntuvan vaikutuksensa takia.

5 kommenttia:

  1. Anonyymi22:33

    minua kiusaa ruusufinni aina talvisin ja iho on muutenkin välillä tulipunainen ja tuntuukin pahalta. Ostin syksyllä proheal serumin ja vielä ei ole iskenyt yksikään ruusufinnikylvös. Punoituskin on vähentynyt, vaikka pakkaset oli pahat. Koskaan ei ole mikään muu tehonnut kuin antibiootit ja nyt olen tosi tyytyväinen.

    VastaaPoista
  2. Minni23:32

    Komppaan edellistä kirjoittajaa. Pro-healserum on punakirjavaa naamaani rauhoittanut tosi paljon. Sen kanssa laita isclinicalin Shield voidetta ja tänä talvena ei ole tarvinnut hilseilystä kärsiä. Olen nyt vannoutunut isclinicalfani.:)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi01:07

    Onko teillä pimeän kaupan iltana myynnissä mitään matkakokoja jotka voisi ottaa aurinkolomalle mukaan?

    VastaaPoista
  4. Kyllä vasn on. Nyt tuossa torstain kohdalla tässä blogissa on niistä lista. Pakkaukset ovat todella edullisia ja nyt kannattaa ostaa useammankin reissun tuotteet. Pakkauksia ei ole verkkokaupassa, mutta niitä voi tilata sähköpostilla. Laitamme ensin laskun sähköpostiin ja sitten lähetämme tuotteet.
    Tervetuloa perjantaina katsomaan näitä tuotepaketteja. Teemme aamupäivän vielä hoitoja, mutta kello 15.00 eteenpäin palvelemme pelkästään ostoksilla kävijöitä.

    Inkeri

    VastaaPoista
  5. Anonyymi09:52

    Onko Reparative moisture emulsiossa aurinko suoja valmiina (uvb&uva)?

    VastaaPoista