keskiviikko 6. helmikuuta 2019

Pakkasta ja aurinkoa

Tämä vuodenaika on todella haasteellinen ihon kannalta. Ulkoilu on ihanaa raikkaalla pakkaskelillä ja aurinkoisina päivinä. Kumpikin rasittaa ihoa todella paljon ja suojausten pitää olla hyviä. Muistakaa kuitenkin ettei mikään kosmeettinen aine suojaa jäätymiseltä.

Nyt on hankalin vuodenaika iholle

Ellei vielä ole käytössä Dermalogican Barrier Repair (69€) se kannattaa hankkia nyt. Se sulaa ihon omaan suojarakenteeseen ja vähentää kosteuden haihtumista ja suojaa ulkoilman rasitteilta. Nyt meidän ilmasto tuo enemmän ongelmia iholle kuin mikään muu vuodenaika. Tuuli ja pakkanen kuivattavat ihoa todella paljon ja nopeastikin. Ne myös vähentää ihon omia suojakerroksia ja iho alkaa ohenemaan. Huonosti suojatulle iholle syntyy helposti couperosaa eli laajentuneita hiusverisuonia, jotka näkyvät poskipäillä sinertävän punaisina juomuina. Uv-säteily on nyt pahimmillaan, kun aurinko heijastuu myös lumesta ja se aiheuttaa ohentumista, pigmenttiläiskiä ja solumuutoksia. Sisäilma on talvella todella kuivaa ja se haihduttaa iholta kaiken kosteuden. Lämmönvaihtelut sisältä ulos mennessä ja päin vastoin aiheuttaa painetta hiusverisuonille ja iho punoittaa herkästi ja couperosa lisääntyy. Nyt on huomioitava myös uv-säteilyn aiheuttamat solumuutokset, koska ne syntyy yhtä hyvin talven auringosta kuin kesälläkin.Laskettelija ovat erityisesti riskiryhmässä, koska päivät pitkät auringossa altistaa ihosyövälle.
Shield Recovery Balm 79€ suojaa ihoa pakkasen vaikutuksilta

                  

Muista suojata iho


Kuiva ja couperoottinen iho pitää hoitaa todella hyvin ettei ongelmat ala pahenemaan. Nyt kannattaa käydä kasvohoidossa pariinkin kertaan, että iho saa kunnollisen kosteuskylvyn. Meidän Nanolift-kasvohoito kosteuttaa ja hoitaa monipuolisesti ja yksikin Nanolift hoito auttaa ihoa pitkälle. Juuri sen takia meillä käydään Nanolift hoidossa pitkiltäkin matkoilta. Lähiseuduilta Lahdesta, Tampereelta ja Helsingistä on meillä useita vakioasiakkaita. Paljon kauempaakin tehdään meille hoitoreissuja. Meidän uutuushoito Dermatude (170€) on myös kosteuttava kiinteyttämisen lisäksi.  Ilman kunnollista kasvohoitoa kotihoitotuotteiden imeytyvyys ja vaikutus jää vähäisemmälle. Ihoon tulee näin talvella lyhyessäkin ajassa paksu hilseilykerros ellei kuorintaa käytetä tarpeeksi usein. Daily Microfoliant (80€) ja Daily Superfoliant (94€) tai iS Clinicalin Warming Honey Cleanser (49€) sopivat hyvin päivittäiseen hoitoon. Itse olen käyttänyt Warming Honey Cleanseria joka ilta koko 
syksyn ja talven ajan. Tärkeitä hoitotuotteita talvi-ihon hoitoon on myös jo mainittu Barrier Repair, hoitovat tehotipat ja uv-suojalliset voiteet. Phyto Replenish Oil (102€) on ihan tarkoitettu suojaamaan ihoa ulkoisilta haitoilta. iS Clinicalin Extreme Protection sk 30 (49€) ja Eclipse sk 50 (49€) sopivat hyvin näin talvellakin. Aurinkosuojallinen voide levitetään Barrier Repairin päälle ennen meikkivoiteen levitystä. Tuo iS Clinicalin Extreme Protection sk 30 on erinomainen päivävoide tähän vuoden aikaan. Se on hoitava ja kosteuttava ja ellei ole pigmenttiläiskätaipumusta tuo sk 30 riittää hyvin. Muista myös, että meikki on erinomainen suojaus tuulelta, pakkaselta ja auringolta ja se jopa hiukan suojaa ihoa jäätymiseltä.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi22:33

    Tuo Dermatude on kyl ihan huippu! Nyt on kolme hoitoa takana ja mieskin jo huomasi, että näytätpäs fressiltä. Oli hieno juttu, että toit tarjolle näin hyvän hoidon.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi23:43

    Olen samaa mieltä. Pelkäsin ensin miten naamani punoittaa hoidon jälkeen, mutta ei mitään ongelmaa. Näin sileältä ei ole tuntunut ennen ja kaksoisleukakin on pienentynyt. Vahvat ”naurunrypyt” tai oikeesti syvä urat silmäkulmissa on jonkin verran vähemmät, mutta nyt on vasta kaksi hoitoa tehty. Jännityksellä odotan mitä on tapahtunut neljännen kerran jälkeen.

    VastaaPoista