maanantai 18. helmikuuta 2019

Youth-tuotteilla tulee rusinasta rypäle

Minusta tuo iS Clinicalin iskulause rusinasta rypäleeksi on erittäin hyvä ja luo tehokkaan ja huumorintajuisen mielikuvan. Se pitää myös paikkansa ja minun mielestäni iS Clinicalin Youth-tuotteet ovat parhaita kiinteyttäjiä ja elvyttäjiä mitä olen koskaan käyttänyt.

Rusinasta rypäleeksi

Oletettavasti voin antaa perjantaina 22.2 -20% alennuksen normaalihintaisista tuotteista, mutta täysin varman tiedon saan siitä ylihuomenna keskiviikkona. Alennus kannattaa hyödyntää YOUTH-tuotteita ostamalla, koska niissä tarjous on tuntuva enkä usko, että niitä tuotteita saan koskaan Tähtitarjoukseen. YOUTH SERUM (179€) on ehdottomasti paras tehoseerumi mitä olen koskaan käyttänyt. Jo ensimmäisen kokeilukerran jälkeen koin aamulla, että ihoni oli selvästi napakampi ja sileämpi. Myös mieheni sanoi huomaavansa sen, tosin miesten mielipide ei ole kovin luotettava:). Youth Serum on geeli mikä levitetään ohuelti koko kasvoille ja silmänympärille ensimmäiseksi pesun jälkeen. Kesällä se käy yksinäänkin meikinalustuotteeksi, mutta näin kuivaan vuoden aikaan sen päälle kannattaa laittaa voide. Liian paksua kerrosta seerumia ei pidä laittaa, koska ylimääräinen rullaantuu meikkiä levitettäessä. Youth Serum on iso 30 ml pakkaus ja se on hyvin riittoisaa. Itse käytin pullosta pari kuukautta aamuin illoin. Suosittelen Dermatuden sarjahoitoa tehtäessä, että käytössä kotona olisi tämä Youth Serum ja/tai Youth Intensive Creme. 


Youth Intensive Creme on suosikkivoide

YOUTH INTENSIVE CREMESTÄ (229€) on sanottava, että se myy itse itsensä. Kaikki jotka ovat käyttäneet sitä yhden purkin ostavat toisenkin. Youth Intensive Creme on ominaisuuksiltaan täydellinen ja mielestäni se on paras voide mikä Suomessa on myynnissä. Se on ihanan kevyt ja hyvin imeytyvä koostumukseltaan, mutta sisältää upean raaka-aine yhdistelmän. Siinä on 10% kasvipohjaista hyaluronihappoa joka on paras kosteuttava raaka-aine kosmetiikassa ja tuo 10% pitoisuus on aivan ainutkertainen. Sen lisäksi voiteessa on 5% ristikkäislinkitettyä, kuivattua ja mikrokapseloitua hyaluronihappoa joka sitoo ihon omaa kosteutta ja siloittaa ryppyjä. Tällaiseen määrään hyaluronihappoa yhdessä tuotteessa en ole koskaan ennen törmännyt. Huomioikaa myös ettei kysymys ole haposta, vaikka nimi onkin hyaluronihappo. Tämän lisäksi voin vielä mainita siinä olevan ascorbiinihappoa ja soijaflavonoideja jotka tukevat kollageenisynteesiä ja vähentävät vapaiden happiradikaalientsyymien toimintaa.YOUTH EYE COMPLEX (115€)silmänympärysvoide on jo monelle tuttu ja sehän on iS Clinicalin myydyin tuote kautta maailman. YOUTH COMPLEX (179€) voidaan käyttää seerumin tavoin ja voiteen tavoin riippuen vähän asiakkaan iästä ja ihon tarpeesta. Youth Complex toimii erinomaisesti yö-ja päivävoiteena 30-45-vuotiaille ennalta ehkäisemään rypistymistä ja ihon ohentumista. Koostumukseltaan se on ohut voide joka on erittäin kosteuttava. Youth Complex on paperimaisen ohuelle iholle erittäin hyvä tehoseerumi ja sen päälle näin talvella voi laittaa Shield Recovery Balm (79€) hoitovoiteen. Youth Complex sopii hyvin couperosaiholle ja helposti punoittavalle herkälle iholle. Se on tosi helppo tuote 30-40-vuotiaille, koska tämä yksi tuote riittää ympäri vuorokauden ja sopii myös meikin alle.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi18:48

    Olen hyvin epäileväinen kosmetiikan lupauksia kohtaan, mutta kerrankin yllätyin positiivisesti. Sain joululahjaksi youth seruumin ja kasvorasvan ja pakko myöntää, että ne suoristivat ryppyjä oikeesti. Lähes kuusikymppinen ihoni on rypyssä kuin ohut silkkipaperi ja sellainen on hävinnyt näinä viikkoina. Varmasti ostan uudet kun nämä törpöt loppuu. A-L

    VastaaPoista
  2. Kiva, että kerroit kokemuksistasi. Niin kuin blogijutussa kirjoitinkin en ole itsekään koskaan kokeillut mitään näin tehokasta kuin nämä Youth-linjan hoitotuotteet ovat. Jo yksinään ne ovat ihoa siloittavia, mutta yhdistettynä Dermatude-kasvohoitoon tulos on erinomainen.

    Inkeri

    VastaaPoista