keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Muista ystävää!

Huomenna torstaina 14.2 on Ystävänpäivä. Meillä on sen kunniaksi upea tarjous, jolla voit ilahduttaa ystävääsi.

Stress Positive Eye Lift silmänympärysnaamio nyt kaksi yhden hinnalla 88 €! Saat vielä lahjaksi kaksi pikkukokoa Dermalogican Multivitamin Power Firm silmänympärysvoidetta. Ostaessasi tuotteen yksittäin sen hinta on 52€ (88€). Tarjous voimassa 13-17.2. 


Silmät ovat sielun peili

Silmät kertovat paljon ihmisen persoonasta ja ajatuksista. Hyvän ystävän silmistä näkee itselleen myönteisiä ja kannustavia ajatuksia. Koska silmät ovat niin tärkeät myös silmänympärykset pitäisi olla hyvässä kunnossa. Tämä vuodenaika on erityisen haastava ohuelle silmänympärysiholle. Kuiva sisäilma kuivattaa ja rypistää silmänympärystää ja silmätipat ja muu rasitus aiheuttaa tummuutta ja turvotusta. Atooppinen ihottuma ja muu herkistyminen on yleensä hankalin silmäluomilla.
Stress Positive Eye Lift silmänympärysnaamio auttaa kaikkeen tähän. Tätä naamiota voi käyttää joka ilta ja jättää sen vaikuttamaan yön ajaksi. Silloin kuivuus ja ja rypyt vähenee ja ohut iho saa tarpeeksi kosteutta. Toinen käyttötapa on levittää naamio aamuisin ja antaa sen vaikuttaa vähintään viisi minuuttia ja sen jälkeen pyyhkiä pois kosteilla vanulapuilla. Aamulla se on erinomainen turvotuksen ja tummuuden poistaja. Stress Positive Eye Lift on pakattu tuubiin jossa on kiva mollukkapää jolla voi hieroa silmänympärystää.
Naamiotuubista saa käytettyä 70-80 hoitokertaa eli
se on erittäin riittoissa pakkaus.


Stress Positive Eye Lift on atooppisten pelastus

Meillä on paljon vakioasiakkaita joilla on atooppinen iho ja ongelmia silmäluomilla. Monelle tämä Stress Positive Eye Lift naamio on ollut pelastus. Atooppinen ihottuma alkaa yleensä silmäluomilta ja tähän aikaan vuodesta se on pahimmillaan. Tämä silmänympärysnaamio rauhoittaa kirvelevän kutisevaa ihoa ja poistaa hilseilyä. Säännöllinen käyttö jo ennen ihottumavaihetta ennalta ehkäisee liikakuivuutta ja silmäluomet pysyy terveenä koko talven. Suosittelen lämpimästi kaikille joilla on ongelmia silmänympärysiholla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti