lauantai 23. helmikuuta 2019

Pimeää Kauppaa kirkkaassa auringon valossa


Eilen ollut Pimeän Kaupan ilta onnistui oikein hyvin. Säätila oli ihan harvinaisen sopiva tälle tapahtumalle, kun pakkasta ei enää iltapäivällä ollut liikaa ja ihana auringon paiste houkutteli lähtemään liikkeelle.

Asiakkaita riitti

Meillä kävi väkeä ihan mukavasti ja kyllä kadullakin näkyi ihmisiä vaeltamassa Goodmaniin päin. Se, että ostavia asiakkaita liikkuu on tämän Pimeän Kaupan tapahtuman perusedellytys. Tiedän, että osa yrittäjistä alkaa jo kyllästymään tähän tapahtumaan ja pelkään tapahtuman lähestyvän loppuaan. Moni yrittäjä haluaisi enemmän tuottoa vähemmällä työllä. Meille tämä tapahtuma on sopinut oikein hyvin, vaikka näin helmikuussa väkeä käy vähemmän kuin syksyn tapahtumassa. Työtähän tämä teettää, mutta niinhän kaikki tapahtumat tekee eikä mitään yleensä saada ilman työntekoa. Kyllähän tämä on minulle ja Marille aika ponnistus, kun kaikki tapahtumaan liittyvä tehdään normaalin työn lisäksi. Kuitenkin tapahtuma on niin kiva ja tuo iloa ja energiaa meille, että en ollenkaan valittaisi työmäärää. Tuntuu kivalta, kun voi palvella asiakkaita kaikessa rauhassa ja neuvoa parhaat ratkaisut. Ihmisillä on myös aikaa jutella eikä kukaan hermostu, vaikka välillä meilläkin on ruuhkaa ja asiakkaat joutuu odottamaan vuoroaan. Viikolla vakuutin, että nyt hyllyt on täynnä tavaraa eikä mitään pitäisi loppua. Ei olisi kannattanut leuhkia moista, koska muutama tuote loppui, kun en ollut hoksannut tilata juuri niitä tarpeeksi. iS Clinicalin Eclipse sk 50 (49€-20%) uv-suojallinen päivävoide loppui jo hiukan kolmen jälkeen. Aamupäivälläkin kävi jo muutamia asiakkaita ja jokainen osti tuota Eclipseä. Moni oli käyttänyt jo viime kesänä yhden pullon ja nyt halusivat ehdottomasti samaa lisää.
Värillistä versiota kysyttiin ihan yhtä paljon kuin väritöntäkin. Dermalogicalta loppui Multivitamin
Thermofoliant (92€-20%) kuorinta ja Multivitamin Power Recovery Masque (78€-20%). Niitä tulee lisää jo alkuviikosta  eikä kukaan jää ilman lempituotteitaan.
iS Clinicalin uv-suojalliset voiteet oli illan suosikkeja



Sattuu ja tapahtuu

Meillä oli viime viikolla tavallista kiireempi, koska Dermatude-sarjahoitoja on menossa useita. Vielä perjantain aamupäivällä meillä oli osa tuotteita hyllyttämättä ja lahjapakkaukset kokoamatta. Viimeiset paketit hain postista ja matkahuollosta puolenpäivän jälkeen. En ehtinyt syödä ja juoksin hikihatussa toimittamassa asioita. En yleensä vaivojani valita eikä juurikaan ole edes valittamista, mutta kerron tämän kuitenkin. Joskus, kun hartialihakset ja niska menee oikein jumiin työasentojen vuoksi minua alkaa pyörryttämään. Se ei ole mitenkään häiritsevää varsinkin, kun tiedän mistä se johtuu ja saan sen hieronnalla hoidettua pois. Nyt, kun Pimeän Kaupan tapahtuma alkoi meillä kello 15.00 niin heti siinä vaiheessa tuli ruuhkaa ja moni asiakas joutui odottamaan. Olin juuri ennen sitä kumarrellut lattiaan nostamaan tuotteita hyllyihin ja vahdikkaasti oli pää välillä alaspäin ja taas ylöspäin. Sitten, kun palvelin ensimmäistä asiakasta tajusin, että nyt minua pyörryttää. Yritin käyttäytyä normaalisti ja odotin sen menevän ohitse parissa minuutissa. Kuitenkin se vaan paheni ja jouduin pitelemään pöydistä ja hyllyistä kiinni etten horjahdellut. Sain onneksi hoidettua monen asiakkaan ostokset kunniakkaasti läpi ja kun istuin hetken ja söin ja join pyörrytys kyllä loppui. Nolointa vaan on, että horjahtelin puolisen tuntia, kun ojentelin tuotteita tai maksupäätettä asiakkaille. Näin heti Marista, että hän huomasi ettei kaikki ole kunnossa, kun tunnemme niin hyvin toisemme. Mietin sanoisinko ääneen, että horjun ihan vaan pyörrytyksen takia, mutta en sitten viitsinyt, koska yksikään asiakas ei ollut ennestään tuttu. Vakioasiakkaille olisin ilman muuta sanonutkin, että nyt minun pitää hetki istua. Naureskelimme Marin kanssa, että kohta kaupungilla kiertää huhu, että meillä aloitettiin viikonlopun vietto hiukan etuajassa. Eipä ole tällaista tilannettakaan vielä koskaan ollut, että pitelen seinistä kiinni etten kaatuisi:)

7 kommenttia:

  1. Anonyymi02:43

    Olen tosi tyytyväinen Youth seerumin vaikutukseen. Eka pullo on kohta lopuillaan ja iho tuntuu ihka sileältä. Taidan sunnuntaina tilata heti uuden pullon. Ettei lopu vaan kesken:)
    Onko tästä pienempää kokoa? Eikös isclinicalin seerumeissa ole kaksi kokoa?

    VastaaPoista
  2. Tuo Youth Serum saa aina kehuja kaikilta sitä ostaneilta. Se vaikuttaa niin tehokkaasti ihon pinnan sileyteen ja iho tuntuu paljon jämäkämmältä.
    Tästä Youth Serumista on olemassa vain yksi koko, vaikka kaikista muista seerumeista on 15 ml ja 30 ml pullot. En osaa selittää miksi se on näin.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Anonyymi11:50

    Onko tätä youth intenssi cremea isommassa purkissa? Entäs nämä muut voiteet iscliniciltä?

    VastaaPoista
  4. i S Clinicalilla on kaksi kokoa ainoastaan näistä seerumeista. Clensing Complex puhdistusgeelistä on ison koon 180ml (49€-20%) isäksi matkakoko 60 ml (29€-20%). Toisaalta taas kaikki iS Clinicalin voiteet riittävät melkein tuplasti sen verran kuin tavaratalosarjojen saman kokoiset pakkaukset. Raaka-ainepohja on niin hyvä.

    Inkeri

    VastaaPoista
  5. Anonyymi18:50

    iS Clinicalin Eclipse sk50, nimenomaan värillisenä on oman miehenikin käytössä. Värillinen on parempi, kun näkee mihin on levitetty (mieheni mielipide, älä laita nimiä siihen...sanoi...) ja siltihän muut eivät sitä huomaa edes miehen naamalta. Halutaan jatkossakin käyttää värillistä, vaikka testattiin teiltä saatua väritöntä näytettä, joka on ihan yhtä hyvä, mutta väritön. Käyttömukavuudessa ihan kymppi tuote, kun ei tahmaa.

    Myös naamio on hyvä, koko perheen tuote.

    Laitoin meiliä, kun ostossukat on nyt jalassa...
    -mari-

    VastaaPoista
  6. Eclipse sk 50 on ihan huipputuote ja sen osoitti tuo ostoryntäyskin. Viime kesänä värillinen ja väritön oli ihan yhtä suosittuja, koska värillinenkin on hyvin luonnollinen eikä ollenkaan meikkimäinen. Moni muukin asiakas on kertonut antaneensa värillisenkin miehensä käyttöön, koska se hiukan tasoittaa punoittavaa tai muuten kirjavaa ihoa. Huomioikaa myös, että myyntipakkaus on 100 ml eli tupla koko muihin verrattuna. Samoin iS Clinicalin toinen aurinkosuojallinen voide Extreme sk 30 (85€) on myös 100 ml.
    Kiitos Mari, kun muistutit tästä mahdollisuudesta miestenkin ihon hoitoon.

    Inkeri

    VastaaPoista
  7. Anonyymi20:47

    Kiitos Inkeri ja Mari hyvästä palvelusta pimeän kaupan iltana. On mukava käydä ostoksilla postipaketin tilaamisen sijaan.
    -Pia

    VastaaPoista