maanantai 4. helmikuuta 2019

Pigmenttiläiskät syntyy nyt!

Harva huomaa, että pahin ajankohta pigmenttiläiskien syntymiseen on juuri nyt. Aurinko hehkuttaa taivaalta ja heijastuu puhtaasta lumesta joten uv-säteily on moninkertaista. Yleensä pigmenttiläiskien tummuminen saa alkunsa nyt ja ne vaan vahvistuu pitkin kevättä.

Tehokas uv-suojaus

Monelle on hankala käsittää, että tähän aikaan vuodesta tarvittaisiin aurinkosuojavoiteita, kun pakkanen paukkuu parissakympissä. Ilman lämpötilasta ei riipu uv-säteilyn määrä. Eikä kenellekään olisi pahitteeksi käyttää jo nyt uv-suojallista päivävoidetta. Mitkään pienet suojakertoimet eivät suojaa keväiseltä kirkkaalta valolta vaan suojakerroin viisikymmentä on välttämätön ja niitä meillä on kaksi erilaista. Dermalogican Dynamic Skin Recovery sk 50 (119€) on erittäin hoitava vanhenevan ihon päivävoide joka samalla kiinteyttää. Toinen vaihtoehto on iS Clinicalin Eclipse sk 50 (48€) joka sopii kaikille ihotyypeille ja sen koostumus on hyvin imeytyvä ja erittäin ohut. Tätä Eclipse sk 50 on saatavilla myös hiukan värillisenä joka samalla tasoittaa ihon omaa väriä. Näin talvella suosittelen, että kummankin edellä mainitun voiteen alle kannattaa laittaa suojaava ja vahvistava tehotippa. Erinomainen on Dermalogican Phyto Replenish Oil (102€) tai iS Clinicalin White Lightening Serum (89€) joka hajottaa pigmenttiä samalla.
iS Clinicalilla on tehokas seerumi ja hoitovoide vaalentamaan pigmenttiläiskiä.

Dermatude-hoito vähentää pigmenttiläiskiä

Dermatude-menetelmässä on hoitoaineet myös pigmenttiläiskien hoitoon ja kollegat kehuvat sen vaikutuksia kovasti. Itse en ole sellaista hoitoa vielä tehnyt, koska pigmenttiläiskät ovat nyt 
vaaleimmillaan. Olen vakuuttunut, että Dermatude auttaa hyvin pigmenttiläiskiin, koska nytkin jo näen kaikkien kohdalla miten hienosti hoito tasoittaa ihon väriä. Sitten, kun hoitoon lisätään tehoaineet jotka hajoittavat melanosyyttisoluja jotka tuottavat tummaa väripigmenttiä niin uskoisin tuloksen olevan erinomainen. Tämäkin tulee nähtäväksi kevään aikana, kun ihmiset alkavat harmittelemaan näkyviä tummia läiskiä. Aikaisemmin emme ole tehneet mitään erityisesti pigmenttihoitoja, koska mielestäni niiden teho on ollut hyvin vähäinen. Nyt näen miten paljon Dermatude vaikuttaa ihoon niin uskon pigmenttiläiskienkin vaalentuvan. Pigmenttiläiskien syntyminen on huomattavasti lisääntynyt viimeisen parinkymmenenvuoden aikana. Uv-säteilyn voimakkuus on lisääntynyt ja erilaiset hormonivalmisteet altistaa pigmentin epätasaisuudelle.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi10:47

    iS Clinicalin Eclipse sk 50 sävytettynä ollut tosi hyvä mulle. Pitäisi tulla hakeen uusi purkki, ettei lopu kesken.

    VastaaPoista
  2. Näissä iS Clinicalin Eclipse sk 50 on todella hyvä koostumus, koska se on ohut ja hyvin imeytyvä. Viime kesän helteissäkään se ei ollut hien kanssa sekoittuessa mitenkään tahmainen. Tuo sävytetty tasoittaa ihon väriä hyvin ja väri sopii kenelle tahansa, koska sävy tulee mineraalipigmentistä joka on läpikuultavaa.

    Inkeri

    VastaaPoista