sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Herkistyneille silmäluomille auttaa UltraSmoothing Eye Serum

Silmäluomet ja koko silmänympäryksen alue joutuu todella koville Suomen pakkasessa ja tuulessa. Monilla silmät vuotaa helposti ja kyynelistä kostea ohut silmänympärysiho rohtuu ja ärsyyntyy pahasti. Myös atooppisella iholla silmänympärykset oireilevat eniten.


Luomet kutisee ja kirvelee

Dermalogicalla on kaksi tuotetta mitkä ovat tarkoitettu herkälle ja atooppisesta ihottumasta kärsivälle silmänympärykselle. Stress Positive Eye Lift (89€) silmänympärysnaamiosta kirjoitinkin useampaan kertaan ennen joulua ja se on auttanut aina vaan laajempaa asiakaskuntaa löytämään tämän tuotteen. Toinen herkän silmäluomen tuote on UltraSmoothing Eye Serum (93€). UltraSmoothing Eye Serum on ohut geelimäinen silmänympärysvoide joka rauhoittaa kutinaa ja kirvelyä ja rauhoittaa rohtumia. Se on ihanan viilentävä ja tekee hyvän tunteen kuumottelevan ärtyneelle silmänympärysiholle. UltraSmoothing Eye Serumia käytetään aamulla ja illalla. Sitä voi käyttää yksinäänkin, mutta hyvin kuivilla luomilla sen päälle voi lisätä Dermalogican Intensive Eye Repairin (70€) tai iS Clinicalin Youth Eye Complexin (115€). Atooppinen ihottuma yleensä alkaa silmienympäriltä ja näin tammikuussa se on hyvin tyypillistä. Silmänympäryksille ei oikein suositella kortisonivoiteita ja siksi kannattaakin kokeilla ensin muuta rauhoitusta. Muistutan myös, että Dermalogica ja iS Clinical ovat ensisijaisia kosmeettisia tuotteita herkälle iholle, koska niissä ei ole mitään tyypillisiä allergeeneja. 

Silmänympärysnaamio yöksi

Stress Positive Eye Lift tuli myyntiin viime vuonna ja tänä talvena siitä on tullut hyvin suosittu. Varsinkin ihmiset jotka kärsivät turvotuksesta silmien ympärillä tai atooppisesta ihottumasta ovat hyvin tyytyväisiä tähän naamioon. Stress Positive Eye Lift naamiotuubin kärki on kiva pallukka jolla voi hieroa silmänympärystää ja lisätä naamion imeytymistä. Naamion etu on myös sen helppous ja riittoisuus. Stress Positive Eye Liftin voi jättää vaikuttamaan yöksi joka tekee sen käytöstä kätevää. Tuo naamiotuubi riittää ainakin kahdeksankymmeneen käyttökertaan joten moni käyttää sitä puolisen vuottakin. Muistutan vielä, että aloittakaa hoito jo ennakolta. Jos tiedätte, että ihonne alkaa reagoida helposti talven kuivuuteen niin hoitakaa sitä erityisen hyvin jo ennen kuin ongelmia ilmenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti