torstai 14. helmikuuta 2019

Taas tehdään Pimeää Kauppaa

Muistattehan, että Hämeenlinnan keskustassa on taas Pimeän Kaupan ilta pe 22.2. Meillä tapahtuma on kello 15.00-21.00, mutta aika monet liikkeet aloittavat vasta kello 18.00 ja ovat auki kello 22.00 asti. Me olemme joustavia tuon aikataulun suhteen ja kyllä kaikki tarjoukset saa, vaikka poikkeasikin jo aamupäivällä.

Tervetuloa ostoksille!

Näin Ystävänpäivänä voin julistaa meillä olevan erityisen ystävälliset hinnat Pimeän Kaupan iltana. Vielä en voi niistä kertoa, koska saan maahantuojilta tiedot tarjouksista vasta ensi viikon tiistaina tai keskiviikkona. Yleensä saan tiedot maahantuojilta aika viime tipassa ja se tekeekin aina Pimeän Kaupan edeltävän viikon hyvin kiireiseksi. Minulla tuo kiire jatkuu vielä seuraavallakin viikolla 25.2-3.3 joka on koulujen hiihtolomaviikko ja Mari pitää talvilomansa silloin. Joudunkin tekemään verkkokauppapakettien postituksen yksinään ja sekin voi tuottaa pientä vipinää hoitotyön lisäksi. Hiihtolomaviikko onkin aina hyvin täynnä ja moni on varannut hoitoaikansa jo kuukausia etukäteen. Tästä hiihtolomasta johtuen me Marin kanssa hiukan kritisoimme onko juuri tuo perjantai paras valinta Pimeän Kaupan illalle. Monihan lähtee lomareissuihin jo perjantaina heti töiden jälkeen eikä osallistu ollenkaan koko tapahtumaan. Tosin viime vuonna tapahtuma oli juuri tämä sama perjantai ja muistaakseni se oli meillä kaikkien aikojen paras Pimeän Kaupan ilta. Jää siis nähtäväksi miten tänä vuonna asiakkaat liikkuu. Hyviä tarjouksia on joka tapauksessa tulossa, joten seuraa blogia ja muita mainoksiamme.

Youth Eye Complex (115€) silmänympärysvoide
 on meidän suosituin tuote.

Talven suosikkituotteet

Nyt on jo kevättä ilmassa, kun aurinko paistaa ja tekee mieli uusia meikkivärejä. Saankin nuo Joan Collins huulipunat ja huulikiillot myyntiin juuri tuota Pimeän Kaupan iltaa varten. Siinä on kuusi eri huulipunasävyä ja pari hoitavaa huulikiiltoa. Huulipunien hinta on sama kuin Youngbloodillakin eli 32€ ja huulikiille on 38€. Kevään meikit kiinnostaa aina näin alkukeväästä ja meikkejä myydäänkin helmikuun Pimeän Kaupan illassa enemmän kuin syyskuussa. Näin talvella suosikkituotteet ovat aivan eri tuotteita kuin syksyllä on ollut. iS Clinical on meillä ensimmäistä vuotta ja seuraamme tarkkaan mitä asiakkaat sanovat tuotteista. Sarja on nopeasti saanut vakiokäyttäjiä ja tunnistankin jo talviajan suosikit. Voidesuosikki on SHIELD REPARATIVE BALM (79€) joka on hyvin suojaava ja ravitseva yö-ja päivävoide, mutta sopii myös meikin alle hyvän imeytyvyyden vuoksi. Viime kuukausien eniten myyty tuote on YOUTH EYE COMPLEX (115€) joka on nousut esiin monen kauneusbloggaajan sivuilla. Se on saanut todella paljon kehuja meidän vakioasiakkailta ja onhan se minun ja Marinkin suosikkituote. Tämä talvi on iholle poikkeuksellisen rasittava ja pakkassäät jatkuu vielä monta viikkoa. Iho tarvitsee kosteutta todella paljon ja hyvä apu on ollut Hydra Intensive Cooling Masque (95€) naamio. Se tekee myös ihanan raikkaan ja virkistyneen olotilan ja iho näyttää heti hehkeämmältä. Ihottumiin ja ärsyyntyneelle iholle paras on vanha tuttu MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE (78€) naamio.

Kannattaa pitää mielessä tuo perjantai 22.2 ja kaikki tarjouksethan meillä on netissä koko viikonlopun aina 24.2 asti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti