sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Nanolift kasvohoito sopii kaikille

En ole pitkään aikaan kirjoittanut Nanolift kasvohoidosta, vaikka se on meidän suosituin kasvohoito. Olen ollut niin innoissani uudesta Dermatude-kasvohoidosta, että olen halunnut kertoa siitä kaiken mahdollisen. Nanolift kasvohoito on monipuolinen ja hyvin tehokas kasvohoito jota tehdään ainoastaan meillä.

Nanolift on kolme hoitoa yhdellä kertaa

Silloin, kun aloimme Marin kanssa kehittämään omaa kasvohoitoa yksi kriteeri oli se, että yhdellä kertaa voi tehdä kaiken sen mitä iho tarvitsee. Onnistuimme siinä erinomaisesti ja Nanolift on todella monipuolinen. En halua tehdä niin, että yhdellä kertaa teen ihonpuhdistuksen asiakkaalle sitten parin viikon päästä kosteuttavan kasvohoidon ja vielä uudella hoitokerralla kiinteytystä ja elvytystä. Se tulee asiakkaalle tietysti kalliiksi, koska työaikaa kuluu niin paljon. Yhdistimme kaikki nuo vaiheet yhteen kasvohoitoon ja Nanolift on todella tehokas hoitomenetelmä. Yhdessä hoidossa menee aikaa puolitoistatuntia ja sen hinta on 124€. Jokainen Nanolift kasvohoito on yksilöllinen, koska kaikki hoitotuotteet valitaan asiakkaan ihotyypin mukaan. Jokaisella asiakkaalla paneudutaan juuri siihen ongelmaan mikä on suurin, mutta samalla pystytään hoitamaan kokonaistilanne. Nanolift kasvohoitoon kuuluu myös parinkymmenenminuutin kasvohieronta joka oli meille tärkeä asia jo kehittämisvaiheessa. Minulle on aina kasvohoitoa tehdessäni hierontavaihe mukavin kohta ja niin se myös on asiakkaalle. Nanolift poistaa stressiä ja rentouttaa.
Tässä Mari tekee Dermatude-kasvohoitoa.

Nanolift poistaa turvotusta

Nanolift aloitetaan kuorinnalla ja ihonpuhdistuksella. Sen jälkeen ihoa käsitellään kahdella eri mikrovirralla jotka elvyttävät ihon toimintoja ja kiinteyttävät. Lopuksi tulee rentouttava kasvieronta ja naamio jotka viimeistelevät hoidon tuloksen. Hoidon jälkeen näkee selvästi miten kasvoilta on hävinnyt turvotusta. Lähes kaikilla yli nelikymppisillä on jonkin verran turvotusta kasvoilla ja se lisääntyy vaan iän karttuessa. Myös alle nelikymppisenä turvotusta tulee raskausaikana ja ennen kuukautisia. Tämä johtuu naisten hormoonitoiminnasta ja estrogeenistä. Nanolift elvyttää aineenvaihduntaa todella hyvin ja turvotus vähenee huomattavasti. Sen huomaa myös siitä, että vessassa joutuu juoksemaan tavallista enemmän. Hyvin tyypillistä on, että asiakas käy vessassa parikin kertaa hoidon aikana. Nanolift kasvohoito sopii kaikille, koska hoitotuotteet valitaan ihotyypin ja ihon tilanteen mukaan. Dermatude-kasvohoito on erinomainen kiinteyttävä ja siloittava hoito ja Nanolift on hyvin monipuolinen kasvohoito joka sopii aivan kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti