keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Pimeän Kaupan top ten

Ehdin vasta tiistaina käymään kunnolla läpi kaikki verkkokaupankin tilaukset ja pystyin laskemaan mitä eniten ostettiin viime viikonloppuna. Ajattelin etten nyt listaisikaan näitä suosikkeja, jos sellainen jo kyllästyttää lukijoita. Maanantaina kyseltiin sen verran monta kertaa tätä listausta joten tässä se tulee.

1. Youth Eye Complex (115€) iS Clinical
2.Eclipse sk 50, värillinen (49€) iS Clinical
3. Eclipse sk 50, väritön (49€) iS Clinical
4.Neck Perfect Complex (95€) iS Clinical
5. Intensive Moisture Balance (96€) Dermalogica
6. Precleanse (68€) Dermalogica/Extreme sk 30 (85€) iS Clinical
7.Multivitamin Power Recovery Masque Dermalogica
8. Youth Intensive Creme (229€) iS Clinical
9. Sound Sleep Cocoon (110€) Dermalogica
10. Youth Serum (175€) iSclinical/Phyto Replenish Oil 102€ Dermalociga

Nyt piti listata kaksitoista tuotetta, kun parin kohdalla ostomäärä oli aivan sama. Jos olisin vielä laittanut listaan yhden lisää niin taas olisi ollut kaksi samoilla lukemilla. Ne ovat Shield Recovery Balm (79€) iS Clinical/ Dynamic Skin Recovery sk 50 (119€) Dermalogica. Minua jäi tosi paljon harmittamaan, että olin kirjoittanut tavaraa olevan riittävästi ja kuitenkin myimme koko illan eioota Eclipsen sk 50 kohdalla. Tämä osoittaa sen miten vaikeaa on ennustaa mitä asiakkaat ostavat. Yhteen laskettuna nuo kolme iS Clinicalin uv-suojallista voidetta on enemmän kuin viisi muuta toptenin tuotetta. Siihen olen todella tyytyväinen, että valistus uv-suojauksen tärkeydestä on mennyt perille. Tämä myös osoittaa sitä, että asiakkaat ovat tykästyneet näihin kahteen iS Clinicalin uv-suojalliseen
voiteeseen. Suurin osa hoitolassa käyneistä ostajista mainitsi käyttäneensä viime vuonna jo yhden voidepullon ja halusivat ehdottomasti samaa lisää. Viime kesänä huomasi jo parissa kuukaudessa miten hyviä nuo iS Clinicalin suojavoiteet ovat. Saimme heti palautetta siitä miten ohuita ne ovat ja hyvin levittyviä. Tuo viidenkympin suojalla oleva Eclipse onkin ihan hämmästyttävän kevyt ei voisi kuvitellakaan sen olevan uv-suojallinen voide. Amerikkalaiset uv-suojalliset voiteet ovat maailman parhaita ja niiden kehittämiseen satsataan paljon. Amerikassa on viime vuosina herätty torjumaan ihosyöpää oikein kunnolla ja siinä nämä suojavoiteet ovat tärkeimmät asiat.
iS Clinicalin kuorivapuhdistus Honey Warming Cleanser (49€) ja hoitosuihke 
Firming Mist (39€) olivat suosikkituotteita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti