maanantai 11. helmikuuta 2019

Tähtitarjouksena Precleanse!

Tähtitarjouksena on PRECLEANSE nyt 45 € (norm. 68 €) alkupuhdistusöljy ja saat sen mukana matkakokoisen Special Cleansing Gel (50ml)  puhdistusgeelin. Tarjous on voimassa 24.2 saakka!

Hoitava puhdistusöljy

Dermalogican Precleanse on erittäin suosittu puhdistusaine ja juuri näin kuivaan pakkasaikaan sen ominaisuudet pääsee parhaiten esiin. Näin sydäntalvella ei hyvät hoitovoiteet yksin riitä vaan puhdistuksessakin on hyvä olla hoitavampi tuote. Precleanse on ihan erinomainen puhdistusaine ominaisuuksiltaan ja se onkin monen suosikkiputsari. Öljymäinen Precleanse sulattaa iholta raskaimmankin meikkivoiteen ja estää huokosten tukkeutumista. Kuitenkin se on täysin vesiliukoinen  ja huuhtoutuu täysin lämpimällä vedellä.
Precleansesta imeytyy ihon pintakerrokseen hoitavia kasviöljyjä jotka parantaa ihon omaa suojakerrosta. Kuivattava sisälämmitys ja lämmönvaihtelut heikentävät ihon suojakerrosta ja tähän vuodenaikaan se on kaikista heikoimmillaan. Precleansella lähtee myös silmämeikki ja jopa vedenkestävä ripsiväri liukenee siihen. Precleanse sopii kaikille ihotyypeille ja sen jälkeen käytetään ihotyypin mukainen puhdistusaine. Tähtitarjouksessa tulee mukana Special Cleansing Gel puhdistusgeeli matkakoisena ja se riittää noin kuukauden käyttöön. Ellet ole vielä tutustunut Precleanseen niin tee se nyt!

Hyvä puhdistus on tärkeä osa ihonhoitoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti