perjantai 1. helmikuuta 2019

Koukussa Nightly Lip Treatmentiin

Yksi tuote on minulla varmasti aina mukana ja se on Nightly Lip Treatment NYT 59€ (78€) huulihoide. Sen otan aina matkallekin mukaan koska en ehkä osaisi nukkuakkaan ilman kunnon sipaisua huulirasvaa:)

Talvi rohduttaa huulet

Näin pakkasella näkee usein kaupassa ja muissa paikoissa ihmisiä joiden huulet ovat ihan rikki rohtuneet. Silloin minusta tuntuu, että sieluuni koskee, kun tiedän niiden olevan kipeät ja kirvelevät. Vaiva niiden hoitamiseksi olisi tosi pieni, mutta aina siitä ei välitetä. Itse inhoan tunnetta liian kuivista huulista ja yritän ennalta ehkäistä ettei minun tarvitse kokea sitä. Dermalogican LIP RENEWAL COMPLEX NYT 39€ (48€) on päivittäiseen hoitoon tarkoitettu tuote huulille ja suunympärysrypyille. Laitan sitä aina aamuisin näin talvella samalla, kun laitan kasvoille muutkin hoitotuotteet. Usein lisään sitä vielä ohuelti ennen huulipunan levitystä ja yleensä pidän sitä käsilaukussa mukanani, että voin lisätä sitä päivän mittaan. Renewal Lip Complexia levitetään huulille hyvin ohut kerros muutaman kerran päivässä. Laitan sitä aina ennen kuin lähden autoileen, koska auton lämmitys kuivattaa huulet hetkessä. Ajan parikymmentäminuuttia työmatkaani ja ilman huulihoidetta tai huulipunaa loppumatkasta huulet jo kirvelee.

Ennalta ehkäise suunympärysrypyt

Nightly Lip Treatment on tarkoitettu nimenomaan suunympärysryppyihin, mutta sen voi samalla levittää myös huulille. Se on yöksi tarkoitettu hoitoaine ja minun suosikkituote. Laitan sitä aina siinä vaiheessa, kun olen pessyt kasvot ja laitan muutkin hoitotuotteet. Itselläni huulet tuntuu pesun jälkeen kuivilta ellen laittaisi niihin mitään. Toinen NIGHTLY LIP TREATMENT on yöpöydän laatikossa ja vedän siitä vielä toisen kierroksen ennen kuin sammutan valot. Muuten herätessäni näin talvella huulet olisi kirvelevän kuivat. Tuo Nightly Lip Treatment on myös todella riittoisa. Tämän hetkinen pakkaus tuli käyttöön alkusyksystä ja ihmettelen miten sieltä vieläkin tulee. Suunympärysryppyjä kannattaa ennalta ehkäistä kolmekymppisestä lähtien, koska lähes kaikki viisikymppiset niitä harmittelee. Jo syntyneitä ryppyjä voi näillä huulihoiteilla pehmentää ja ehkäistä niiden syventymistä. Tuo huulihoiteen sipaisu on pieni vaiva, mutta auttaa paljon. Nightly Lip Treatment ja Renewal Lip Complex yhteishinta on NYT 89€ (126€). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti