lauantai 2. helmikuuta 2019

Muista käyttää naamioita!

Meillä on kaksi naamiota jotka ovat superhyviä. Dermalogican Multivitamin Power Recovery Masque (78€) ja iS Clinicalin Hydra Intensive Masque (95€). Nyt tähän pakkasaikaan naamiot ovat hyvin tärkeitä lisäkosteuttajia.

Multivitamiininaamio

Dermalogican multivitamiininaamio on ollut vuosikausia suosikkituote ympäri maailmaan. Se auttaa melkeimpä mihin vaan iho-ongelmaan ja siksi se onkin saanut lempinimen ambulanssi tuubissa. Multivitamiininaamio on todella monipuolinen hoitovaikutuksiltaa ja se sopii melkein kaikille. Talven kuivattamalle iholle se on aivan ehdoton lisähoito. Se on todella helppo käyttää, koska sen voi jättää iholle yön ajaksi. Yleensä suosittelen, että se kannattaa yhdistää saunomiseen. Sauna on aivan ihana rentouttava paikka talven pakkasten keskellä. Kuitenkin se kuivattaa ihoa kovasti ellei hoida ihoa tehokkaasti. Saunan yhteydessä on helppo kuoria ihoa esimerkiksi Dermalogican Daily Microfoliantilla (80€) tai Multivitamin Thermofoliantilla (86€). Muutenkin saunassa lämminneelle ja puhdistuneelle iholle kaikki hoitoaineet imeytyy paremmin. Multivitamiininaamiota kannattaa kokeilla myös käsiin, jos niissä on jotain ihottumaa ja kuivuutta. Hiero käsiin paksu kerros naamiota ja laita päälle puuvillahanskat ja anna pakkauksen vaikuttaa yön yli. Tämän voi toistaa, vaikka joka yöksi. Tänäkin talvena olen ehtinyt saamaan todella monta kiitollista palautetta, kun käsien ihottumat ja kuivuus on helpottanut. Multivitamiininaamio on ehdoton hoito atoopikoille.

Hydra Intensive Masque

iS Clinicalin Hydra Intensive Masque on myös hyvin kosteuttava, mutta muuten täysin erilainen kuin multivitamiininaamio. Hydra Intensive Masque on geelimäinen ja se viilentää ja raikastaa ihanasti. Sekin toimii saunan jälkeen oikein hyvin ja se saa myös vaikuttaa yön ylitse. Hydra Intensive Masque  on hyvin virkistävä ja elvyttää aineenvaihduntaa. Harmaan kalpealle talvi-iholle se palauttaa terveen hehkun. Myös meikinalushoitona Hydra Intensive Masque toimii hyvin. Silloin, kun haluaa näyttää erityisen hyvältä niin ensin kannattaa laittaa tämä naamio ja antaa sen vaikuttaa 10-15 minuuttia. Samalla voi laittaa silmienympärille Stress Positive Eye Lift (88€) silmänympärysnaamion joka poistaa silmäpussit ja tummuuden silmien ympäriltä. Vaikutusajan jälkeen naamiot pestään huolellisesti pois ja laitetaan tehotipat ja kosteusvoide niin meikin pohja on paras mahdollinen. Kaikkien naamioiden tehoa voi lisätä käyttämällä muutaman minuutin Bt-Sonic laitetta joka parantaa imeytyvyyttä. Bt-Sonic on myös erinomainen käsien hoidossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti