maanantai 25. helmikuuta 2019

Tähtitarjouksena Ultra Calming Serum Concentrate

Tähtitarjouksessa Ultracalming Serum Concentrate vain 65 € (norm. 83 €) tehotippa ja saat kaupan päälle Calm Water Gel matkakoisen kosteusvoiteen, arvo 12€. Voimassa 10.3.2019 asti.


Rauhoittavaa suojaa kaikkien iholle

Ultracalming Serum Concetrate on Dermalogican herkälle iholle tarkoitetun UltraCalming-linjan tehoseerumi kaikille ihotyypeille. Tämä seerumi on kuin tehty tyypillisiin suomalaisten iho-ongelmiin talvella. Ultra Calming Serum Concentrate kosteuttaa, vahvistaa ja rauhoittaa ihoa. Punoittavalle couperosaiholle se on erinomainen tehoaine, koska se vahvistaa pintaverisuonten seinämiä. Usein myös pelkästään hoidon puute eli kosteutta ja suojaa liian vähän aiheuttaa iholle punoitusta. Talven lämmönvaihtelut ja kuivattava sisäilma pahentaa tilannetta.
Ultra Calming Serumin tehokkaat raaka-aineet parantavat ihon omaa suojakerrosta ja rauhoittavat ärsyyntyneen kirvelevän ja kutisevan ihon. Tätä tehotippaa laitetaan 2-3 tippaa kerralla koko kasvoille, mutta yleensä ei silmien ympärille. Atooppisesta silmänympärysihottumasta kärsivät ovat saaneet hyviä tuloksia myös silmäluomille ohuesta kerroksesta Ultra Calming Serum Concentratea. 

Kaupan päälle Calm Water Gel

Viime keväänä tuli Ultra Calming hoitolinjaan kosteusvoide Calm Water Gel joka nousi heti suosikiksi. Nyt tuon Ultra Calming Serum Concentraten kanssa tulee kaupan päälle matkakoko tätä Calm Water Geliä ja se riittää noin viikon käyttöön. Levitä Ultra Calming Serum Concentratea ainakin pari tippaa joka ilta ja myös aamulla ja sen päälle tämä Calm Water Gel. Muuten tuon tehotipan päälle käy ihan mikä tahansa hoitovoide. Esimerkiksi iS Clinicalin Sheald Recovery Balm (79€) on erinomainen hoitovoide tämän tarjousseerumin päälle. Tervetuloa ostoksille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti