tiistai 19. helmikuuta 2019

Pimeän Kaupan iltana -20% normaalihintaisista tuotteista!

Nyt teillä on hieno mahdollisuus täydentää kosmetiikka hyllyänne edulliseen hintaan. Seuraava tapahtuma onkin vasta syyskuussa joten kesän uv-suojalliset tuotteet kannattaa ostaa nyt ja käyttöönkin ne voi ottaa heti.



Kaikki normaalihintaiset tuotteet ja meikit -20% ja yli 100 € ostoksesta saat lahjaksi tuotepaketin jonka arvo on 48 €. Alennus ei koske Bt-Sonic ultraäänilaitetta eikä uusia Joan Collins huulipunia.
Muutama tuote on super-edullisia ja alennus on 30-50%.

STRESS POSITIVE EYE LIFT silmänympärysnaamioita on vielä muutama jäljellä joten nyt pitää olla nopea. Saat kaksi Stress Positive Eye Lift silmänympärysnaamiota yhden hinnalla eli niiden hinta on 88€. Jos haluat ostaa vain yhden sen hinta on 52€ (88€) ja tuon naamion mukana saat pikkukoon silmänympärysvoidetta.
Tähtitarjouksena on PRECLEANSE vain 45€ (68€) alkupuhdistusöljy ja sen mukana tulee matkakoko 50ml Special Cleansing Gel puhdistusgeeliä. Tuo matkakokokin riittää kuukauden verran ja se on erinomainen Precleansen kanssa yhdessä. Precleansella lähtee paksuinkin meikki ja samalla se on hoitava ja kosteuttava. Suosittelen Precleansea jokaiselle.
SPECIAL CLEANSING GEL 250 ml NYT 39€ puhdistusgeeli joka on Dermalogican suosituinpia puhdistustuotteita. Se sopii kaikille ihotyypeille, mutta meidän talvisäässä kuivaihoisen kannattaa yhdistää se Precleansen jälkeiseksi pesuaineeksi. Normaalille  ja sekaiholle Special Cleansing Gel on paras Dermalogican puhdistusaine. Myös miehet ja nuoret pitävät tästä tuotteesta.
iS Clinicalin VIBRANT GLOW pakkaus NYT 198€ (270€) sisältää MOISTURE REPARATIVE EMULSION 50ml, CLEANSING COMPLEX puhdistusgeelin ja ACTIVE SERUM 85€ tehotipan ja matkakoon NeckPerfect Complexin. Kaikki kolme tuotetta ovat normaalikokoisia ja pakkaus riittää käytössä ainakin pari kuukautta. Näiden tuotteiden lisäksi ei tarvita muuta kuin silmänympärysvoide.

Perjantaina ostoksille klo 15-21 

Perjantaina 22.2 voitte käydä ostoksilla kello 15.00-21.00. Olemme kyllä aamupäivänkin paikalla ja teemme normaalia hoitotyötä. Kaikki tarjoukset ovat voimassa verkkokaupassa 22.2-24.2 ja alehinnat  ovat verkkokaupassa jo perjantai aamusta lähtien. Ellette ehdi perjantaina ostoksille voitte laittaa meille sähköpostina info@kauneushoitolainkeri.fi listan haluamistanne tuotteista ja kertokaa milloin ehditte ne hakemaan. Näin kaikki voivat hyödyntää tarjoushinnat. Toivotaan, että perjantaina on hyvä säätila ja ettei olisi kovin liukasta. Viime vuonna Pimeän Kaupan iltana oli tosi kylmää. Edellisenä päivänä, kun lähdin ajelemaan kotiin niin auton mittari näytti -27. Pelkäsimme Marin kanssa ettei kukaan liiku sellaisessa pakkasessa, mutta tapahtumasta tulikin kaikkien aikojen paras. Tehdään tästä perjantaista vielä parempi ja siihen tarvitsemme teidän apua. Huomioikaa myös, että kassapöydällä on rahalipas Kissakoti Kattilaa varten. Jos haluatte niin sinne voi pudottaa muutaman kolikon. Viimeksi lippaassa oli 147€ ja se meni tosi tarpeeseen kissojen lääkärikuluihin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti