sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Pimeän Kaupan suosikkituotteita

Vielä tämä päivä on aikaa tehdä ostoksia Pimeän Kaupan tarjoushinnalla -20%. Tuo alennus kannattaa kyllä hyödyntää, koska se on ihan tuntuva etu. Kaupan päälle tuleva pakkauskin on todella monipuolinen ja todellisuudessa arvokkaampi kuin 48€ mikä lukee mainoksissa.

iS Clinical lisää suosiotaan

Nyt, kun iS Clinical on ollut meillä lähes vuoden myynnissä niin sen suosio alkaa nyt näkymään. Jokainen vakioasiakas on löytänyt jo oman suosikkituotteen mitä käydään hakemassa. Verkkokaupassa iS Clinical on heti alusta asti ollut todella suosittu. iS Clinicalia ei tietääkseni myy verkkokaupassa kovinkaan moni meidän lisäksi. Tämä sarja on ollut yllättävän helppo esitellä asiakkaille, koska moni oli jo lukenut siitä etukäteen netissä. Ihmeen moni on myös ostanut sitä Amerikasta, tai Belgiasta missä se on erittäin suosittu hoitosarja. Keski-Euroopassahan iS Clinical on ollut jo kymmenisen vuotta kauneushoitoloiden käytössä. Nyt huomasi aivan selvästi, että CLEANSING COMPLEX (49€-20%) on jo monen suosikki ja itsekin tykkään siitä tosi paljon. Hämmästyttävää on ettei se kuivata yhtään, vaikka onkin geelimäinen tuote.Suuri etu on se, että silmämeikkikin irtoaa sillä hyvin. Naamio HYDRA INTENSIVE COOLING MASQUE (95€-20%) on myös noussut melkein yhtä suosituksi kuin Dermalogican MULTIVITAMIN POWER RECOVERY MASQUE (78€-20%). Tuo Multivitamiininaamio on rauhoittavampi vaikutukseltaan ja iS Clinicalin naamio on taas supervirkistävä. NECKPERFECT COMPLEX (95€-20%) oli jo heti viime kesänä iS Clinicalin suosituin tuote ja sitä se on nytkin. Ainoastaan tuo Youth Eye Complex (115€-20%) menee välillä sen ohitse.
Youth Eye Complex (115€-20%) on Pimeän Kaupan suosituin tuote. 


Youth tuotteet ovat suosikkeja

iS Clinicalin Youth linjan neljä tuotetta ovat nousseet todella suureen suosioon. YOUTH EYE COMPLEX oli perjantai illan ostetuin tuote ja onneksi olin siihen varautunut. Koskaan aikaisemmin en ole ostanut niin isoa erää yhtä tuotetta meille myyntiin kuin nyt tätä silmänympärysvoidetta. Monella on menossa jo toinen pullo ja kaikki ovat tosi tyytyväisiä tuotteeseen. Toinen suosikki Youth linjasta on YOUTH SERUM (175€-20%), koska sitä suositellaan myös Dermatude-kasvohoitosarjan kotihoitotuotteeksi. Enkä yhtään ihmettele tätä suosiota. Sen kiinteyttävä vaikutus on paras mitä olen koskaan käyttänyt. Se on erinomainen talvella ja kesällä kosteuttavien ominaisuuksiensa takia. YOUTH INTENSIVE CREME (229€-20%) on myöskin todella kehuttu ja suosittu voide. Minulle se ja Youth Serum on parasta mitä olen koskaan kokeillut. Sen koostumus ja tuoksu on niin ihana, että pelkästään nekin tuo mielihyvää. Mitään tuoksuaineita ei iS Clinicalissakaan ole, mutta tuo raikas tuoksu tulee kevyestä hedelmähapposeoksesta. YOUTH COMPLEX (175€-20%) ei ole ihan niin suosittu kuin nuo kolme muuta Youth tuotetta. Se on tarkoittu kolmekymppisen ensimmäiseksi ”ryppyvoiteeksi”. Youth Complex on ihan ohut voide ja nuorelle kolmekymppisen iholle se riittää yksinäänkin aamulla ja illalla. 
Verkkokauppa on vielä auki klo 24.00 asti joten vielä on ostosaikaa jäljellä.


2 kommenttia:

  1. Kiitos tästä blogista ja näistä hyvistä tarjouksista. En pääse käymään hämeenlinnassa hoidossa, kun matkaa tulisi 700km.
    Kuiteskin olen hoitanut ihon paljon paremmaksi ihan näiden blogiohjeiden mukaan. Kiva kuulla, että hämeenlinnan kauppatapahtuma toimii hyvin. Pienissä kaupungeissa, kun keskusta yleensä vain kuihtuu, mutta ei ilmeisesti hämeenlinnassa.
    S-T

    VastaaPoista
  2. Joskus olet tehnyt sellaisen kymmenen myydyimmän listan tämmöisten tapahtumien ajalta! Sellainen kiinnostaisi nytkin. Itse sain vihdoin tilattua se IS Clinicalin kasvonaamion. Taitaa tehdä hyvää kuivalle iholleni. Lahjapakkaukset oli myös loistavia! Kiitos hyvistä kaupoista siis! Ja kiitos muuten vielä siitä kaulavoiteesta! Se on kaiken hehkutuksen arvoinen! Dermalociga muutti ihonhoitoni vuosia sitten, mutta IS Clinical taitaa nyt viedä voiton jatkossa. T. Mari Pohjanmaalta

    VastaaPoista