tiistai 26. helmikuuta 2019

Hiihtoviikon hoitopakkaus

Olin koonnut Pimeän Kaupan iltaa varten kolmenlaisia matkapakkauksia jotka riittivät noin viikon käyttöön. Hämmästyksesseni ne olivat todella suosittuja ja kaikki myytiin viikonlopun aikana. Verkkokauppa-asiakkaatkin tilasivat niitä ja kaikki tilanut pakkaukset pystymme toimittamaan, mutta mitään ei jäänyt tälle viikolle myytäväksi.

Matkapakkaukset kiinnostaa

Tämä kokemukseni osoitti, että tämän tyyppisiä matkapakkauksia tarvitaan ja asiakkaat haluavat niitä ostaa. Dermalogicallahan on muutama valmis paketti joissa on 3-4 tuotetta jotka riittävät noin kuukauden verran. Ne ovat suunnattu uusille asiakkaille jotka ensimmäistä kertaa kokeilee Dermalogican tuotteita. Meillä ei juurikaan ole sen tyyppisiä asiakkaita joten en pidä niitä jatkuvasti myynnissä. Nyt kokosin nuo Pimeän Kaupan paketit ajatellen sitä mitä matkalla tarvitaan. Ne palvelee hyvin asiakasta jolla on jo meidän tuotteita kotona, mutta ei halua ottaa isoja pulloja reissuun mukaan. Samalla paketin tuotteita pääsee kokeilemaan ellei ole niitä vielä käyttänyt. Mietinkin tässä pitäisikö minun tehdä useammin tämän tyyppisiä pakkauksia jotka palvelevat meidän asiakkaita hyvin. Nythän nuo pakkaukset olivat todella edullisia ja sellaiseen hintaan en pysty niitä myymään ellen neuvottele niiden hintaa maahantuojien kanssa erikseen. Olen yleensä hyvä neuvottelija, mutta aina neuvottelu tarkoittaa sitä, että minullakin pitää olla annettavaa heille päin. Tällä hetkellä en ole hyvässä neuvotteluasemassa, koska juuri jankkasin Pimeän Kaupan tarjoukset läpi. Kaikista tuotteista ei myöskään ole matkapakkauksia ollenkaan. Dermalogicalla matkapakkauksia tehdään sesongin mukaan ja siihen en pysty vaikuttamaan mitä milloinkin tehdään. iS Clinicalilla on läpi vuoden samat matkakoot, mutta niitä ei ole kaikista tuotteista.

Hiihtoloman suosikit

Nyt varmaan kiinnostusta matkapakkauksiin lisäsi tämän viikon koulujen hiihtoloma ja moni oli oikeasti lähdössä hiihtämään. Hiihtoviikon hoitopakkaus oli hyvin monipuolinen ja siinä olevat tuotteet kannattaa ostaa normaalikokoisinakin. Pakkauksessa oli Dermalogican Precleanse (68€) alkupuhdistusöljy ja Daily Microfoliant tai Daily Superfoliant (80€ ja 96€) kuorintajauhe. Hoitotuotteet oli iS Clinicalin Extreme sk 30 (85€) päivävoiteeksi, Shield Recovery Balm (79€) yövoiteeksi ja Pro-Heal Serum (109€) tehotipaksi ja ihanan virkistävä Hydra Intensive Cooling Masque (95€) naamio. Näytteet oli vielä Youth Eye Complex (115€) silmänympärysvoide ja tämä näytepussi riittää melkein viikon verran ja Cleansing Complex (49€) puhdistusgeelin näyte. Näillä 
tuotteilla pärjää sekä Lapissa, että Kanarialla.  Tämä iS Clinicalin Extreme sk 30 onkin noussut kevät talven suosikiksi, koska se on hoitava ja kosteuttava, mutta levittyy kuitenkin erittäin hyvin. Hydra Intensive Cooling Masque rauhoittaa hyvin pakkasen tai auringon rasittamaan ihoa, koska se viilentää ja poistaa punoitusta. Se on erinomainen tehohoito silloin, kun iho rasittuu päivällä hiihtorinteiden tuulessa ja auringossa ja illalla pitkässä saunomisessa.
Pro-Heal Serum rauhoittaa ärsyyntynyttä ihoa

1 kommentti:

 1. Järkevät matkapakkaukset ovat kullanarvoiset, kun kannettavia kiloja on rajoitettava.
  Läpinäkyvä litran pussukka minipurkeilla menee lentomatkoillakin käsimatkatavaroissa.
  Sellaiset tuubit, joita voisi täyttää isosta pullosta ovat haussa. Minikokoiset mingrip-pussit ovat toistaiseksi olleet paras ratkaisu. Tussilla pussin kylkeen sisältö, näyttäähän ne epämääräisiltä.
  Pipettipullo serumille, suihkepullo kasvosihkeelle ja sirotepullo kuorintajauheelle on säilössä vanhemmista näytteistä ja niitä olen täytellyt ja kantanut mukana.

  Hieman on mietityttänyt kuinka säilyvät "omissa matkapakkauksissani", mutta olen pussittanut aina tarkat määrät, juuri ennen reissua. Ja ainakin vielä en ole kohdannut ylläreitä.


  Uutuuksia on kiva kokeilla, mutten uskalla ottaa itselle ihan uusia reissuun mukaan. Jos en ole etukäteen niitä testannut. Ihoni on vahva, mutta saattaa reagoida yllättävästi, siksi testerit on tosi tärkeitä.

  VastaaPoista