torstai 28. helmikuuta 2019

Dermatude-kasvohoito kiinteyttää kaksoisleukaakin

Dermatude-kasvohoito (170€ ja neljän kerran sarja 600€) alkaa herättämään huomiota myös ihan uusissa asiakkaissa. Viidakkorumpu vie tietoa eteenpäin ja yleensä uudet asiakkaat kuulevat hoidosta joltakin joka on jo sarjan ottanut.

Kaikkien aikojen tehokkain kasvohoito

Yritän kertoa Dermatude-kasvohoidon vaikutuksista mahdollisimman realistisesti. Olen itse niin innoissani uudesta hoidostamme, että kerron siitä jatkuvasti. Dermatude-kasvohoito on vienyt kosmetologin työn tuloksia ison harppauksen eteenpäin. Minulle on aivan ihmeellistä, että tiede ja tekniikka on kehittänyt tällaisen hoidon jota en pystynyt kuvittelemaankaan 80-luvulla. Olen melko varma, että jos minulle olisi kerrottu tulevaisuudessa tehtävän tämän tasoista hoitoa olisin pitänyt sitä mahdottomana. Vielä 80-luvulla ei ihosta ja ihmisen fysiikasta ylipäätänsä tiedetty näin paljon kuin nykyisin. Dermatude-kasvohoito on tehokkain turvallinen menetelmä kiinteyttää ja elvyttää ihoa. Mitään riskejä ei Dermatudessa ole vaan se sopii aivan kaikille. Missään tapauksessa en olisi lähtenyt edes tekemään hoitoa, jos siinä olisi pelko jostain negatiivisesta vaikutuksesta. Meillä on nyt niin paljon kokemusta hoidosta, että tiedämme ettei herkinkään iho punoittele kuin lievästi. Yleensä iholla ei ole mitään punoitusta ja siihen voi tehdä meikin ja lähteä, vaikka töihin. 


Dermatudella iho juhlakuntoon

Dermatude-kasvohoidon vaikutus on niin näkyvä, että tästä lähtien haluan sen ennen juhlia, tai tärkeää tilaisuutta. Tosin noita juhlia ei taida olla edes yhtä kertaa vuodessa, mutta jos olisi Dermatude kannattaa tehdä ennen sitä. Niille asiakkaille jotka eivät ole ottaneet Dermatude-hoitosarjaa suosittelen kahta hoitokertaa viikon välein. Yleensä hyvä ajoitus on, että viimeinen hoitokerta tulee 2-4 päivää ennen juhlaa. Niille joille on tehty hoitosarja riittää yksikin hoitokerta virkistämään ihoa juhlakuntoon. Parhain tulos näkyy yli nelikymppisellä ja jo lievästi veltostuneella iholla. Suurin osa sarjahoidon ottaneista on yli 55-vuotiaita ja heillä ihon kimmoisuuden palautuminen on todella näkyvää. Roikkuvat leukaperät kiinteytyy ja ihosta tulee sileämpi ja ryhdikkäämpi. Kuitenkin on muistettava, että ihmeitä emme pysty tekemään. Kasvojen mallia ja muotoa ei voi muuttaa eikä nenää, tai suuta suurentaa tai pienentää. Joillakin ihmisillä on toive muuttaa ulkonäköään kokonaan ja se ei käy kasvohoidoissa. Silloin tarvitaan plastiikkakirurgiaa, mutta en ole ollenkaan varma onko ihminen sen onnellisempi, jos ulkonäkö muuttuu täysin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti