perjantai 22. helmikuuta 2019

Pimeän Kaupan illan lahjapakkaukset

Hyvien alennusten lisäksi meillä on perinteisesti lahjapakkaus yli 100€ ostoksesta. Nyt pakkauksia on kaksi hiukan erilaista ja kummassakin on viisi matkakokotuotetta. Valitsemme pakkauksen asiakkaan ihotyypin ja tarpeen mukaan ja tietysti kuuntelemme asiakkaiden toivomuksia. Mitään tuotteita emme voi keskenään vaihtaa, tai laittaa jotain tilalle, koska pakkaukset tulee meille valmiiksi koottuna.

Hehkeyttä ja kosteutta

Tuotteet on pakattu läpinäkyvään vetoketjulliseen meikkipussiin ja kaikki tuotteet on Dermalogicalta. Pakkaus sisältää Intensive Moisture Balance 10 ml hoitovoiteen, Precleanse Balm alkupuhdistusbalsamin 10 ml, Multivitamin Power Recovery Masque 10ml naamion, SkinPerfect Primer sk 30 7 ml meikinpohjustusaineen ja Stress Positive Eye Lift 6 ml silmänympärysnaamion. Tuotteet riittää vähintään viikon verran ja tämä paketti toimii hyvin, vaikka Lapin lomalla.

Toinen pakkaus on myös tuossa samassa meikkipussissa. Siellä on iS Clinicalin tuotteita ja yksi Dermalogicalta. Pakkaus sisältää Shield Recovery Balm 10 ml hoitovoiteen, Extreme sk 30 10 ml uv-suojallisen päivävoiteen, Daily Microfoliant/Daily Superfoliant kuorintajauheen 10 ml, Hydra Intensive Cooling Masque 20 ml naamion ja Stress Positive Eye Lift 6 ml silmänympärysnaamion. 

Kummankin pakkauksen arvo on 48€

Nämäkin tuotteet riittää vähintään viikon verran ja ne sopii etelän lomalle, tai Lappiin. Kummassakin pakkauksessa on aurinkosuojallinen voide myös ja suosittelenkin, että nyt jo aloitettaisiin uv-säteilyltä suojautuminen. Lumesta heijastuva ja matalalta paistava aurinko on erittäin haitallista iholle. Olemme myös kunnolla varautuneet siihen, että asiakkaat ostavat nyt uv-suojallisia päivävoiteita. Erityisesti Dermalogican Dynamic Skin Recovery sk 50 (119€-20%) otin ison laatikon. Tämä Dynamic Skin Recovery sk 50 on sopiva juuri tähän vuoden aikaankin, koska sen voidepohja on erittäin hoitava ja myös kiinteyttävä. Toisen ison erän otin SkinPerfect Primer sk 30 (85€-20%) joka on muutenkin erittäin suosittu tuote. Olen lähes varma, että illan suosikki tulee olemaan iS Clinicalin Youth Eye Complex (115€-20%), koska se on ollut koko talven verkkokaupankin suosituin tuote. Niitäkin pitäisi olla riittävästi ja iS Clinicalin Shiel Recovery Balmia (79€-20%) myös. Shield Recovery Balm on osoittautunut hyvin suosituksi voiteeksi näin talvella, koska siinä on runsaasti kosteutta ja elvytystä, mutta myös suojaavuutta. 

TÄHTITARJOUS on PRECLEANSE NYT 45€ ja saat lahjaksi Special Cleansing Gel 50 ml puhdistusgeelin. Toivoisin, että kaikilla olisi käytössä Precleanse, tai Precleanse Balm (58€-20%) alkupuhdistusaine. Kovin suurta eroa niiden hinnallakaan ei nyt ole, kun -20% pudottaa Precleanse Balmin hinnan reilusti alle viisikymppiä. Nämä puhdistusaineet ovat tosi tarpeellinen lisähoito kuivaan pakkaskauteen. Kumpaakin alkupuhdistusainetta on isot laatikot. Joten nyt en usko minkään tuotteen loppuvan kesken. Jos näin kuitenkin käy niin se ei ole katastrofi, koska saamme lisää jo alkuviikoksi ja tottakai asiakas saa alennuksen noutaessaan tuotetta. Tietysti nyt, kun oikein kuulutan miten hyvin olemme varautuneet niin joku tuote mitä en ole osannut edes ajatella onkin nyt asiakkaiden uusi suosikki ja loppuu kesken. Niinhän kävi syyskuun Pimeän Kaupan illassa, kun en osannut varautua, että iS Clinicalin Youth Eye Complexia ja NeckPerfect Complexia (95€-20%) tultiin hakemaan lähiseudultakin.
Precleanse on Tähtitarjouksena superedullinen NYT 45€ (68€)
Sen mukana tulee lahjaksi Special Cleansing Gel 50 ml puhdistusgeeli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti