torstai 21. helmikuuta 2019

Muutama tuotepakkaus on -40-60% alennuksessa!

Saimme vielä pienen määrän todella edullisia Dermalogican matkapakkauksia joilla pärjää hiihtolomareissun, tai kesämatkan erinomaisesti.

MATKAPAKKAUS no 1 on pakattu läpinäkyvään vetoketjulliseen meikkipussiin ja siinä on Special Cleansing Gel 50 ml puhdistusgeeli, Multi-Active Toner 50 ml hoitosuihke, Skin Smoothing Cream 30 ml hoitovoide ja Barrier Defence Booster tehotippa sekä näytepussit Sound Sleep Cocoon yövoiteesta ja Multivitamin Power Firm silmänymp.voiteesta. NYT 29€ (69€). Nuo puhdistustuotteet ovat sen verran isoja, että ne riittävät kuukauden käyttöön. Skin Smoothing Cream on jo uudistettu laatu ja se käy kaikille ihotyypeille yöksi ja päiväksi.

MATKAPAKKAUS no 2 on pakattu siniseen vetoketjulliseen meikkipussiin ja siinä on Precleanse Balm esipuhdistusaine ja pieni silikoniharja jonka käyttö tehostaa puhdistamista. Daily Microfoliant kuorintajauhe, Calm Water Gel kosteusvoide, SkinPerfect Primer sk30 meikinpohjustusaine ja näytepussit Barrier Defence Booster tehotipasta ja Multivitamin Power Firm silmänympärysvoiteesta.   NYT 17€ (34€)

HIIHTOVIIKON HOITOPAKKAUS: pieneen meikkipussiin on pakattu Dermalogican Precleanse alkupuhdistusöljy ja Daily Superfoliant kuorintajauhe, iS Clinicalin Shield Recovery Balm hoitovoide, Extreme sk 30 uv-suojallinen päivävoide, Pro-Heal Serum rauhoittava tehoseerumi ja  Hydra Intensive Cooling Masque kosteusnaamio sekä näytepussit Cleansing Complex puhdistusgeelistä ja Youth Eye Complex silmänympärysvoiteesta. NYT 21€ (45€). Tämä hoitosetti pelastaa ihosi ulkoilun ja saunomisen kuivattavalta vaikutukselta ja nämä tuotteet riittää vähintään viikon käyttöön. Iltapesu tehdään Precleansella ja Cleansing Complexilla. Sen jälkeen laitetaan ihon
ärsytyksiä rauhoittava Pro-Heal Serum ja Shield Recovery Balm ja silmien ympärille Youth Eye
Complex. Aamuisin iho suojataan uv-suojallisella Extreme sk 30 hoitovoiteella. Joka toinen ilta iho kuoritaan Daily Superfoliantilla ja yöksi levitetään iholle Hydra Intensive Cooling Masque. Tuotteet toimii hyvin Lapin lomalla, mutta myös etelän auringossa.

CLEAR START pakkaus 11-20-vuotiaille. Pakkauksessa on vetoketjulliseen pussiin pakatut Foaming Wash pesugeeli, Skin Hydrating Lotion kosteusemulsio ja Breakout Booster paikallishoitoaine näpyille. NYT 15€ (32€)

Näitä pakkauksia ei ole verkkokaupassa, mutta toimitamme niitä verkkokauppa-asiakkaillekin. Jos tilaatte muita tuotteita mainitkaa tilauksessa mitkä pakkaukset haluatte ostaa. Pakkaamme ne samaan tilaukseen ja laitamme laskun sähköpostiin. Pelkästään yhtä pakkausta emme pysty toimittamaan ilman postikuluja. Jos tilaussumma jää alle 40€ otamme postimaksua 5€. Posti on nostanut hintoja roimasti ja nyt yhden paketin lähetys maksaa 9.90€. Hinnat nousee ja palvelu heikkenee:)

6 kommenttia:

  1. Tämä ei liity Pimeään kauppaan, mutta olen tässä talven ajan käyttänyt Daily Resurfacer-tassuja. Käsiteltyäni kasvot ja kaulan olen hieronut jämät käsivarsiini, joissa on vuosikausia ollut keratosis pilariksen aiheuttamia punaisia näppylöitä. Ilokseni olen huomannut, että näppylät ovat haalistuneet ja melkein kadonneet.

    VastaaPoista
  2. Hieno juttu. Kiva, kun kerroit tästä. Tuossa Daily Resurfacer hoitotassussa on niin paljon hoitoainetta, että siitä hyvinkin riittää käsivarsiinkin. Daily Resurfacerin raaka-aineyhdistelmä hajoittaa keratisoitunutta eli kuollutta solukkoa ja siitähän on kysymys keratosis pilaressakin. Kerron kokemuksestasi muillekin asiakkaille. Tuohon keratosis pilarekseen on aika vähäisesti ollut apua lääkevoiteista.

    Inkeri

    VastaaPoista
  3. Mitä tuohon Pimeän kaupan päivän kaupanpäällispakkaukseen sisältyy?
    Ja kiitos taas hyvistä tarjouksista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lahjapussukan sisällöt on nyt lueteltu tuossa perjantain blogijutussa. Saimme tiedot tuotteista viime hetkellä torstai iltana joten emme voineet laittaa niitä aikaisemmin. Lahjapussukoissa on tähän vuodenaikaan sopivia tuotteita.
      Tervetuloa ostoksille!
      Inkeri

      Poista
  4. Anonyymi23:34

    Huippujuttu, että teiltä löytyy näitä matkapakkauksia. Pidän aina matkalaukussa varalla kosmetiikkapussia millä pärjää vähintään viikon. Ei tarvitse läträillä normikokoisista pikkupurtiloihin. Hyvä, että olet jo valmiiksi ajatellut mitkä purtilot kannattaa ottaa etelään ja mitkä Lappiin. M.H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin ihan hyvä tapa, että matkalaukussa on jo matkakosmetiikka valmiina. Ei tarvitse viime tipassa ennen lähtöä haeskella löytyykö kotoa pikkukokoja.

      Inkeri

      Poista